Een deel van het kampeerterrein in Biddinghuizen is gereserveerd voor conferentiegangers die zonder grote groep komen of juist graag andere mensen willen ontmoeten. 

Vind je het leuk om tijdens de conferentie op bepaalde momenten andere deelnemers te ontmoeten, door te praten, eventueel samen te eten, te borrelen enzovoorts? Dan is het rode veld dè plek om te kamperen, want daar kunt u gemakkelijk contact maken!  

Spontane ontmoetingen
Het rode veld is bij uitstek geschikt voor spontane ontmoetingen, alleen al door bijelkaar in de buurt te staan op het veld. Dit kan door het nuttigen van een gezamenlijke kop koffie, het wandelen naar activiteit, door te eten en/of het doen van een spelletje. De eerste dagen worden enkele activiteiten op het veld georganiseerd door mensen die al eerder op het rode veld hebben gestaan. Zij zijn zelf ook bezoeker, maar functioneren ook als kwartiermaker/vraagbaak voor het veld. Zij zorgen ervoor dat je op een ongedwongen wijze de eerste dagen met elkaar contact kunt maken.

Verschillende doelgroepen bijelkaar
Er wordt geprobeerd rekening te houden met verschillende doelgroepen die gebruik willen maken van het rode veld. Zo worden gezinnen bijelkaar geplaatst, waardoor kinderen buiten de georganiseerde momenten samen kunnen spelen. Ook is het zo makkelijker onderling eventueel oppas te regelen in verband met de avondactiviteiten. Het is wel nodig dat je na je officiële aanmelding voor New Wine je apart opgeeft voor het rode veld (zie button onderaan), zodat wij een plekje kunnen reserveren en voldoende ruimte aanwezig is op het veld. 

Voor de opbouw van het veld is het fijn om uw persoonsgegevens te kennen en te weten of je met een grote of kleine tent komt. Ook medewerkers die weinig mensen kennen op de conferentie zijn op dit veld welkom. We proberen de tenten van de medewerkers bij elkaar in de buurt te plaatsen.

Samenvattend staat het rode veld garant voor gezelligheid en ontmoeting zoals al uit voorgaande jaren is gebleken. Aan de andere kant is er ook genoeg ruimte om je eigen gang te gaan en je terug te trekken. Privacy wordt gerespecteerd. Om verzekerd te zijn van een plek op het rode veld kunt u zich aanmelden tot een week voor aanvang van de conferentie. Van harte welkom ook voor deelnemers die nog niet eerder New Wine hebben meegemaakt!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven