Predikanten en kerkleiders hebben nu de mogelijkheid om zelf een collega uit te nodigen voor een willekeurige bezoekdag tijdens de New Wine Zomerconferentie.

De New Wine Zomerconferentie is een prachtige gelegenheid om collega-kerkleiders kennis te laten maken met New Wine. Voorheen organiseerden we hiervoor de predikantendag. Omdat we nu dagelijks inspirerende onderdelen hebben voor predikanten, is ook de opzet van de predikantendag veranderd. In plaats van één centraal georganiseerde dag, krijgen predikanten en kerkleiders nu de mogelijkheid om zelf een collega uit te nodigen voor de New Wine Zomerconferentie, op iedere willekeurige dag.

Ben je (aankomend) predikant of kerkleider en heb je een collega/(oud-)studiegenoot die je graag eens de kans geeft om New Wine te leren kennen, meld deze collega dan bij ons aan. Je kunt samen met hem of haar een dag kiezen en zelf bepalen welke seminars en samenkomsten jullie bezoeken. Er wordt natuurlijk een plekje voor jullie gereserveerd bij de dagelijkse Leaders Lounge Lunch waar ook iets verteld zal worden over de visie en het werk van New Wine.

Je kunt je collega hieronder (gratis) aanmelden. Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je theologiestudent of predikant/kerkleider bent en je zelf graag een dagje naar de Zomerconferentie wil komen, mag je hem mailen.

button aanmelden

Naar boven