LEEF!

New Wine Zomerconferentie

Kies je programma

Aanbidding, onderwijs en gebedsministry. 

Programma voor jongvolwassenen (middelbare school afgerond: 17-25 jaar). 

Programma voor jongeren van 13 – 17 jaar.

Programma op maat voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Kom je ook naar #NWZC24?

Kom naar de New Wine Zomerconferentie 2024. Dit jaar van zaterdag 20 juli tot en met vrijdag 26 juli. 

Elk jaar ontmoeten zo’n zesduizend christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. 

Voor het eerst naar de New Wine Zomerconferentie?

Als je voor het eerst naar de Zomerconferentie gaat, of erover denkt om te komen, dan heb je misschien geen idee wat je kunt verwachten. Een week kamperen op een landgoed zonder elektriciteit, hoe gaat dat? Hoe kom ik aan eten? Welk programma is er? Wat is er voor de kinderen te doen? 

Of misschien wil je gewoon een dag komen en wil je weten hoe je op het terrein komt, hoe de plattegrond er uit ziet, welke seminars er op welke dag er zijn, of welke sprekers je kunt verwachten.

En is het alleen maar serieus of valt er nog wat te lachen en gewoon vakantie te vieren? Nou, dat kunnen je alvast wel vertellen! Er is een gezellig dorpsplein met foodtrucks, een boekentent en een zomerpodium met muziek en vermaak. 

Je kunt veel praktische vragen hebben, waar je een antwoord op zoekt. Op veel vragen hebben we al een antwoord voor je. Kijk maar bij de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Mail dan naar [email protected]

LEEF!

“Ik ben gekomen om het leven te geven in al zijn volheid.”

Johannes 10: 10b

Bij leven in alle volheid denken we snel aan alle geneugten. Aan mooie spullen, volle borden, eindeloze (zon)vakanties. Maar Jezus doelt op iets anders. Het gaat om een leven voorbij macht en sterkte, voorbij geld en spullen, voorbij drukte en stress. In het volle leven waarover Hij spreekt, gaat het over luisteren naar Zijn stem en leren van Zijn stijl. Het gaat om een geheeld leven (in ziel, lichaam en geest), in antwoord op de liefde van de Vader. Afhankelijk van de kracht van de Geest. 

AJ Swoboda is hoofdspreker

Promovideo

Video afspelen

Laatste nieuws

Gastvrouw of -heer Movement

Ben jij een gezellig gastvrij persoon, ben je flexibel en houd je ervan om mensen met elkaar te verbinden en in het zonnetje te zetten? Meld je

Steun New Wine!

Geef je eenmalige gift via de QR code of word donateur. New Wine Nederland organiseert niet alleen de New Wine Zomerconferentie, maar ontwikkelt cursusmaterialen over