De Cornerstone-tent is dé plek voor kinderen van 9 en 10 jaar. Je bent hier welkom als je afgelopen jaar in groep 5 of 6 van de basisschool zat.

Zaterdagavond ben je van harte welkom om 18.45 uur. We gaan dan de groepen indelen en kennismaken door middel van allerlei leuke spelletjes. Elke ochtend begint het programma om 09.00 uur (zie onder). We zingen dan en je hoort een verhaal. Daarna ga je in jouw groepje het verhaal verwerken en is er ministry (bidden met en voor elkaar).

’s Middags hebben we een keuzeprogramma. Je kunt dan kiezen tussen sport- en spelactiviteiten, gave drama-workshops óf je gaat gezellig knutselen. Voor deze activiteiten moet je je wel iedere dag even inschrijven op de vellen papier die in de tent hangen. Woensdagmiddag hebben we een speciaal programma met nóg meer verschillende workshops.

Ook ‘s avonds valt er genoeg te beleven zoals film, theater en natuurlijk een mooie worshipavond. Op donderdag laten we zien wat we allemaal gedaan hebben tijdens de week en zijn alle ouders ook welkom! Daarnaast hebben we tijdens de hele week jullie hulp nodig voor het ontrafelen van een mysterie!

Wij hebben er erg veel zin om jou te ontmoeten en een superweek te beleven! 

Het programma voor de Cornerstone 2017 staat hieronder: (ook geschikt voor weergave op je mobiel)

Naar boven