In het Spirit Café oefenen we met de gave van profetie en luisteren naar God. Het bestaat uit drie bijeenkomsten waarbij je in een vast groepje ervaringen deelt en elkaar bemoedigt. Door te oefenen in een ontspannen setting word je uitgedaagd stapjes uit je comfortzone te zetten.

In drie sessies krijg je de kans te groeien in je ‘profetische skills’ en te ontdekken wat dat aan kansen biedt voor je dagelijks leven en de opbouw van de gemeente. Onder leiding van Ron Becker en Annelien Verhoeven (Crossroads Rotterdam/Team Profetie van Nederland Zoekt) ga je ‘oefenen’ met de gave, waarvan de Bijbel zegt dat we ernaar mogen streven (1 Korintiërs 14:1). Houd er rekening mee dat we je zullen uitdagen om dit op het festivalterrein te gaan doen, of zelfs in Elburg. 

Het Spirit Café vindt tijdens de conferentie plaats op zondag, woensdag en donderdag tijdens de tweede seminarronde (14.30-15.30 uur) in de tent Creation. Het is de bedoeling dat je – als je interesse hebt om mee te doen - je hiervoor apart aanmeldt. Dat kan tot donderdag 20 juli 2017, 20.00 uur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Berichten die na die tijd worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.
Er wordt van je verwacht dat je alle keren aanwezig bent omdat we in 'vaste' kleine groepen werken. 

Let op: het gaat om een verdiepend programma van drie bijeenkomsten. Dat betekent dat we ervan uitgaan dat je al enige ervaring hebt met het luisteren naar Gods stem (bijvoorbeeld via een Ministrycursus) en dat je basisonderwijs hebt gevolgd over profetie. Sowieso zullen we je enkele vragen toesturen om een inschatting te maken of dit programma ook echt iets voor je is. Dit om de verwachtingen en de praktijk goed op elkaar af te stemmen.

 

Naar boven