Predikantendag New Wine Zomerconferentie  

Ben je predikant/voorganger en wil je kennis maken met New Wine of de Zomerconferentie? Meld je aan voor de Predikantendag op woensdag 27 juli in Liempde. We bieden je een dagprogramma aan op het terrein van de Zomerconferentie. De toegang is gratis.

Thema conferentie 
New Wine is een beweging van kerken die missionair wil zijn in de kracht van de Geest. Het thema van de New Wine Zomerconferentie 2022 is United. We leven in een woelige tijd waarin de geo-politieke kaarten opnieuw worden geschut. Waarin de kerk symptomen vertoont van long-covid. Waarin christenen zoeken naar ritme en balans in hun (geloofs)leven. Om in deze situatie te bloeien hebben we diepe verbondenheid nodig. Verbondenheid met elkaar en met Jezus. Daarover gaat deze conferentie. 

Programma 
De predikantendag begint om 9:15 uur met een ochtendviering. De Britse voorganger Tim Hughes vertelt hoe we ons, als navolgers van Jezus, kunnen inzetten voor de bloei van onze stad. Tim en zijn vrouw Rachel (onze hoofdsprekers dit jaar) leiden een kerk in Birmingham waar veel studenten en jongvolwassenen tot geloof komen. 

Na de ochtendviering ontmoeten we elkaar voor koffie/thee in de MOVEment. In deze bijeenkomst nemen we je mee in de theologie van het Koninkrijk en hoe dit uitwerkt in de praktijk. Na de lunch kun je zelf rondkijken op het terrein, enkele seminars bijwonen of neuzen in de boekentent. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af met hapje en een drankje in de MOVEment. 

Je bent van harte welkom om ook daarna te blijven. Op het terrein zijn allerlei eettentjes te vinden. Ook is er ’s avonds nog een samenkomst. 

Aanmelden en meer informatie:
Je kunt jezelf via dit formulier (gratis) aanmelden.  Neem gerust ook je eventuele partner mee. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar Bart Visser. Ook als je theologiestudent of missionair-pionier bent, zien we je graag op de Predikantendag. 

Categorie: , ,

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Steun New Wine!

Geef je eenmalige gift via de QR code of word donateur. New Wine Nederland organiseert niet alleen de New Wine Zomerconferentie, maar ontwikkelt cursusmaterialen over gebed, pastoraat en aanbidding. Daarnaast ondersteunen we kerken en leiders om in de kracht van de Heilige Geest te dienen, om te verwachten, te verdiepen

Lees verder »
Nieuws

Tentleider kinderwerk

Op ons terrein van de Vesting staan 10 tenten. We hebben 3 crèchetenten. Ben je tentleider, dan zorg je dat je tentteam en de kinderen daaromheen zich prettig en veilig voelen. Mail naar kinderwerk@new-wine.nl voor meer informatie.

Lees verder »