Predikantendag New Wine Zomerconferentie  

Ben je predikant/voorganger en wil je kennis maken met New Wine of de Zomerconferentie? Meld je aan voor de Predikantendag op woensdag 27 juli in Liempde. We bieden je een dagprogramma aan op het terrein van de Zomerconferentie. De toegang is gratis.

Thema conferentie 
New Wine is een beweging van kerken die missionair wil zijn in de kracht van de Geest. Het thema van de New Wine Zomerconferentie 2022 is United. We leven in een woelige tijd waarin de geo-politieke kaarten opnieuw worden geschut. Waarin de kerk symptomen vertoont van long-covid. Waarin christenen zoeken naar ritme en balans in hun (geloofs)leven. Om in deze situatie te bloeien hebben we diepe verbondenheid nodig. Verbondenheid met elkaar en met Jezus. Daarover gaat deze conferentie. 

Programma 
De predikantendag begint om 9:15 uur met een ochtendviering. De Britse voorganger Tim Hughes vertelt hoe we ons, als navolgers van Jezus, kunnen inzetten voor de bloei van onze stad. Tim en zijn vrouw Rachel (onze hoofdsprekers dit jaar) leiden een kerk in Birmingham waar veel studenten en jongvolwassenen tot geloof komen. 

Na de ochtendviering ontmoeten we elkaar voor koffie/thee in de MOVEment. In deze bijeenkomst nemen we je mee in de theologie van het Koninkrijk en hoe dit uitwerkt in de praktijk. Na de lunch kun je zelf rondkijken op het terrein, enkele seminars bijwonen of neuzen in de boekentent. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af met hapje en een drankje in de MOVEment. 

Je bent van harte welkom om ook daarna te blijven. Op het terrein zijn allerlei eettentjes te vinden. Ook is er ’s avonds nog een samenkomst. 

Aanmelden en meer informatie:
Je kunt jezelf via dit formulier (gratis) aanmelden.  Neem gerust ook je eventuele partner mee. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar Bart Visser. Ook als je theologiestudent of missionair-pionier bent, zien we je graag op de Predikantendag. 

Categorie: , ,

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Christen-zijn en Klimaat: van zorgen naar hoopvol perspectief

Terwijl we hier in Nederland slechts nog beperkt iets merken van klimaatverandering, heeft het in veel landen waar Tearfund werkt zichtbare en verwoestende gevolgen. Grote problemen vragen om grote oplossingen, maar wat kan jij daar in je eentje aan doen zonder dat je daarbij wordt verlamd door de omvang en complexiteit? Tijdens dit seminar krijg je handvatten om verantwoordelijkheid te dragen voor de schepping, zonder daarbij in een bepaalde kramp te schieten.

Theologie van het Koninkrijk 2

Hoe leg ik de verbinding tussen de theologie van het koninkrijk en de (theologische) traditie van mijn eigen kerk? Op New Wine worden vanuit charismatische

Ingerichte tenten te huur

Voor informatie over het huren van een ingerichte tent op het New Wine conferentieterrein, kunt u terecht bij Jeltebrandsma@outlook.com

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Programma

Next

Zaterdag 23 juli

Zondag 24 juli

Maandag 25 juli

Dinsdag 26 juli

Woensdag 27 juli

Donderdag 28 juli

Vrijdag 29 juli

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Zaterdag 23 juli

Zondag 24 juli

Maandag 25 juli

Dinsdag 26 juli

Woensdag 27 juli

Donderdag 28 juli

Vrijdag 29 juli