De 17e editie van de New Wine Zomerconferentie heeft plaats van 18 tot en met 24 juli 2020 op Landgoed Velder in Liempde. Het thema is 'Heel het leven'. Lees hier meer daarover. Aanmelden als deelnemer of medewerker start naar verwachting vanaf 1 januari. Tot 1 maart bieden we dan het aantrekkelijkste kortingstarief. Wees er op tijd bij. De inschrijving start op 27 december 2019.

Wij twitteren voorafgaand, tijdens en na de conferentie via ons account @NewWineZomer. Volg jij 'm al? Om alles wat met de Zomerconferentie 2020 te maken heeft overzichtelijk bij elkaar te houden, vragen we je tweets standaard te eindigen met de hashtag #NWZC20. 

Houd overigens tussentijds ook deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en beelden. En o ja, we zitten natuurlijk ook op Instagram. De jongeren gebruiken voor hun programma's vaak ook eigen accounts. Zodra deze bekend zijn, melden we die hier.

terug naar vragen

 

Arriveren kan zaterdag 18 juli 2020 tussen 08.00 en 12.00 uur (groepen) en 13.00 en 19.00 uur (rest van de groepen en losse deelnemers). Hierover ontvang je via de laatste nieuwsbrief nog een bericht. We geven dan nog belangrijke informatie. Let op je mail dus!

Om 19.00 uur begint de conferentie met een eerste gezamenlijke viering, kinderen kunnen zich al eerder inschrijven voor hun groep.

terug naar vragen

Niets zo fijn als een overzicht: wat is waar precies op het conferentieterrein? Klik hier voor de plattegrond van 2019, de versie van 2020 is momenteel nog in de maak. Maar dan heb je vast een beeld.  

terug naar vragen

Jazeker! Je kunt op het terrein terecht bij een tijdelijke Coop voor de eerste levensbehoeften van 09.00 tot 19.00 uur. Hier verkopen ze - en dat is een geheel willekeurige greep uit het assortiment - frisdrank, limonade, alcoholvrije wijn en bier, koeken, koffiefilterzakjes, snoepgoed, rijstewafels, knackebrod, broodbeleg, drinkyoghurt, (karne)melk, kruidkoek, muesli, thee, koffie, aardappelpuree, chips en andere zoutjes, groenten, kaas en pastasaus. Maar ook luiers, scheerschuim, tandenborstels, maandverband, waterpistolen, zonnebrillen, houtskool. Enfin, een heel assortiment. Neem een kijkje op het Dorpsplein.

Naar boven