Ministry – luisterend bidden - is één van de drie belangrijke elementen bij samenkomsten van New Wine, naast lofprijzing en bijbels onderwijs. Ook tijdens de Zomerconferentie zijn ministry-teams beschikbaar om met je te bidden. Maar waarom zou je de Zomerconferentie niet gebruiken om zelf deze gebedsvorm te leren toepassen?

  • Je hebt wellicht ervaren hoe het is en denkt: daar zou ik meer van willen weten.
  • Je hebt misschien wel eens met iemand gebeden en wilt graag een steviger basis onder je gebed.
  • Je wilt al heel lang een ministrycursus volgen, maar het komt er niet van: te druk, de cursus is te ver weg of noem maar op.

Tijdens de conferentie heb je de gelegenheid om te ontvangen en te leren doorgeven tegelijk. Je maakt volop ministry mee, en je leert tegelijk het ook zelf te doen. Een mooiere combinatie is er niet!

In vijf cursusbijeenkomsten zorgen we voor kleine groepjes om dat wat je leert ook toe te passen, naast het onderwijs dat je krijgt. Een aantal van de seminars op de conferentie bieden je verdere onderbouwing en kennis aan.

De ministrycursus op de Zomerconferentie bestaat uit:

  • Vijf cursusmomenten (wanneer precies, is nog niet bekend). Hier krijg je onderwijs over bv. de vervulling met de Geest, ontvangen en geven van vergeving, kwade machten en luisteren naar God. Natuurlijk krijg je daar ook de gelegenheid het geleerde in groepjes in de praktijk te brengen. 

  • In welke tent de cursus wordt gehouden is op dit moment nog niet bekend.

  • Let op: de cursus loopt ook op zondag en dinsdag, dus op een moment dat andere conferentiegangers vrij zijn.

  • Je kunt als je wilt extra kennis en ervaring opdoen tijdens seminars over bij voorbeeld genezing of spreken in tongen.

  • De ministrycursus tijdens de Zomerconferentie is een volwaardige cursus, waarna je als teamlid in je eigen gemeente of op andere New-Wine bijeenkomst je kunt inzetten als ministry-bidder. Meer weten? Neem contact op met Anita van Kranenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Opgave kan via onderstaande button.

button aanmelden

 

Naar boven