Het verblijf tijdens de New-Wine Zomerconferentie als grote groep meemaken biedt veel mensen een extra dimensie. We willen daarom graag die mogelijkheid bieden via ons reserveringssysteem van onze samenwerkingspartner TrueTickets.

Onder een grote groep verstaan we 25 personen of meer die met elkaar op hetzelfde veld staan. TrueTickets reserveert vooraf deze ruimte voor je als groep. Je hoeft dan niet tegelijk te arriveren om bij elkaar te kunnen staan. Er wordt wel iets van je verwacht in ruil voor deze service: als groep lever je samen een bijdrage aan de conferentie, door samen schoon te maken of samen te helpen afbouwen.

Wijs als groep één centraal aanspreekpunt aan, dat is de zogeheten de kwartiermaker. Hij of zij verzorgt het contact met de groep én de organisatie. De kwartiermaker heet de groepsdeelnemers welkom op de dag van aankomst en verstrekt zo nodig instructies vanuit de organisatie aan de groepsleden. Ook regelt hij/zij dat de groep meedraait in de schoonmaak en/of afbouwshifts.

Een groep moet voor 1 juli aangemeld zijn, daarna blijft de organisatie flexibel, maar is niets meer te garanderen. 

Aanmelden gaat als volgt:

Tijdens het reserveren van je individuele aanmelding kun je gelijk voor de optie 'grote groep' kiezen en de bijbehorende kwartiermaker. Later daarin iets wijzigen kan door de reservering opnieuw te openen via je bevestigingsmail en vervolgens te klikken op "Algemene intake". Heb je een nieuwe groep gevormd met minimaal 25 deelnemers? Meld deze dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kwartiermaker krijgt vanaf februari inzicht in de samenstelling van de groep en de contactgegevens per boeking nadat deze zelf gereserveerd heeft (namen, leeftijden, kindergroepen, kampeermiddelen van de deelnemers en de totalen daarvan). 

Open en besloten groepen
Groepen zijn in beginsel besloten; meld je alleen aan als je de groep kent! In de aanmeldingsprocedure kom je echter ook de optie 'Speciale groepen' tegen. Deze zijn open. Het gaat om Ontmoetingsveld (voor iedereen) en Stroomstraatje (alleen als je om medische redenen stroom nodig hebt). Ook daggasten die kamperen kunnen zich bij een groep aansluiten! 

In juli wordt de camping ingedeeld. Je vindt de locatie van jouw groep op het e-ticket en mogelijk al iets eerder wanneer je de reservering opent via de bevestigingsmail. 

Naar boven