Julian en Sarah Richards zijn de hoofdsprekers tijdens het volwassenenprogramma van de New Wine Zomerconferentie 2018.

Beiden waren in 1991 oprichters en leiders van de Cornerstone Church in Swansea in het Engelse Wales. Tevens zijn zij leiders van New Wine Wales. Het echtpaar heeft drie kinderen. Cornerstone Church is een kerk die sterk gericht is op de directe omgeving.

Julian en Sarah RichardsDe kerk wil er verder gaan dan alleen de zondagse diensten en de intern gerichte activiteiten. Cornerstone Church ziet zichzelf vooral als  een plek voor de lokale gemeenschap met sociale activiteiten.

Julian en Sarah zullen hun ervaringen met ons delen en daarmee het thema Proef het Koninkrijk! inhoud geven met Bijbels onderwijs en dat illustreren met sprekende voorbeelden uit hun eigen praktijk.

Bekijk hier een korte videoboodschap.

Conerstone Church heeft als missie: Jezus en Zijn boodschap voor iedereen toegankelijk maken. Ze doet dit vanuit de volgende kernwaarden:

  • niet-religieus zijn, maar gericht zijn op het geven van betekenis aan de visie en waarden van God, door te leven uit genade en vrucht te dragen;
  • relevant zijn door de de boodschap van Jezus te vertalen naar hedendaagse vragen en (in taal) aan te sluiten bij de cultuur van vandaag;
  • relaties aan te gaan en een veilige plek bieden voor iedereen, door in elkaar geinteresseerd te zijn, elkaar te zien en voor elkaar te zorgen.

 


 

Naar boven