Hoop

uitleven!

New Wine Zomerconferentie

Kies je programma

Aanbidding, onderwijs en gebedsministry. 

Programma voor jongvolwassenen (middelbare school afgerond: 17-25 jaar). 

Programma voor jongeren van 13 – 17 jaar.

Programma op maat voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Ontdek #NWZC23

Kom naar de New Wine Zomerconferentie 2023 van zaterdag 22 juli tot en met vrijdag 28 juli. 

Ontdek welke seminars je kunt volgen, welke sprekers er zullen zijn, maar ook welke activiteiten gepland staan.

Wat is de New Wine Zomerconferentie?

Elk jaar ontmoeten circa zesduizend christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

Volgend jaar zal ook weer in Liempde de Zomerconferentie gehouden worden van 22 juli t/m 28 juli 2023. Het thema is Hoop uitleven! Anne Zaki zal dit thema in de ochtenddiensten uitdiepen als hoofdspeekster .

Het thema wordt in de 12 diensten en verschillende seminars in de verschillende tenten uitgediept. Leer, luister, ontdek en ervaar de New Wine Zomerconferentie. Ben je er ook bij?

Hoop uitleven!


Moge God , die onns hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop steeds blijft toenemen door de kracht van de heilige Geest.

Romeinen 15:13

Laatste nieuws

Vertrouwenspersonen

Heb je een vervelende situatie meegemaakt waardoor jij je niet veilig voelde? Neem dan contact op met de vertrouwenspersonen: 085- 3011534.

Steun New Wine!

Geef je eenmalige gift via de QR code of word donateur. New Wine Nederland organiseert niet alleen de New Wine Zomerconferentie, maar ontwikkelt cursusmaterialen over

Samen naar de #NWZC23

Iedereen is welkom op de Zomerconferentie. We willen een plek zijn waar iedereen welkom is. Want in Gods huisgezin is plaats voor ons allemaal –

Promovideo

Video afspelen