Van harte welkom op de centrale aanmeldpagina van de New Wine Zomerconferentie 2020! De conferentie is van zaterdag 18 juli tot en met vrijdag 24 juli in Liempde. We zien er naar uit je (weer) te verwelkomen! Je kunt je hieronder vanaf 27 december 2019 aanmelden als deelnemer of medewerker. Ook daggasten kunnen hun kaarten hier online aanschaffen, dat is mogelijk vanaf 1 mei. 

Eerst meer weten over het thema 'Heel het leven!'? Klik dan hier

aanmelden deelnemers

medewerkers( Let op: leidinggevende medewerkers
(co├Ârdinatoren, teamleiders en MT-leden)
ontvangen apart bericht over aanmelden. )

daggast

( Dit is mogelijk vanaf 1 mei 2020 )

Wil je eerst even rustig de kosten van de opties bekijken? Klik dan hier. En anders kun je je direct aanmelden via een van de bovenstaande buttons. Boeken voor 1 maart 2020 levert je 25 procent vroegboekkorting op. Meer weten over meedoen als medewerker (en gratis toegang krijgen tot de conferentie)? Klik dan hier.

Heb je een vraag over het bestellen van de tickets of iets anders wat daarmee te maken heeft? Stuur dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar onze samenwerkingspartner TrueTickets. Het is weer mogelijk als groep - bijvoorbeeld van je kerkelijke gemeente - op hetzelfde veld te kamperen. De ervaring leert dat dat een extra dimensie geeft aan je verblijf.  

Voor praktische vragen over de conferentie zelf kun je ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar check alsjeblieft eerst even antwoorden op de veelgestelde vragen

Naar boven