Via een van onderstaande buttons kun je je aanmelden voor de zomerconferentie.

Lees onderstaande informatie goed door en meld je aan via de juiste button! Alle tarieven vind je hier.

aanmelden deelnemers

Inschrijven als deelnemer is mogelijk voor bezoekers die zich voor een verblijf tijdens de hele week aanmelden. Het gaat daarbij om zowel kampeerders als niet-kampeerders. Inschrijven voor 1 maart is twintig procent goedkoper. Daarna worden de standaard tarieven gehanteerd. Na 1 juli is inschrijving iets duurder. Het vraagt namelijk relatief meer werk om late inschrijvingen op en goede manier te verwerken.

aanmelden medewerkers

Als je mee wilt werken aan de Zomerconferentie, kun je je aanmelden door te klikken op de blauwe button. Je geeft aan in welk team je als voorkeur wilt werken. Deelname als medewerker is gratis. Als je gebruik wilt maken van de catering (ontbijt, lunch en diner) geef je dat apart op (je schijft je dan in als medewerker + maaltijden). Hier zijn wel kosten aan verbonden. Kijk hier verder voor meer informatie.
Als je 'vrijwilliger' bent en je komt in aanmerking voor extra korting, dan schrijf je je hier NIET in. Je ontvangt een e-mail van Willemieke Aikema met een link voor jouw inschrijving. Bij twijfel, informeer bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

aanmelden daggasten

Wil je een deel van de conferentie bijwonen, bijvoorbeeld één of twee dagen, dan kun je je aanmelden door op de betreffende button te klikken. Voor meer informatie over daggasten klik je hier. (inschrijving start op een later moment)

Hoe kan ik annuleren?
Voor het annuleren van je aanmelding gelden de regels zoals je die gemeld krijgt bij je aanmelding. In het systeem van True Tickets zit standaard een termijn van 5 dagen waarbinnen kosteloos kan worden geannuleerd.

Waar stel ik vragen over mijn aanmelding?
Als er iets mis gaat bij het aanmelden of je hebt (achteraf) nog vragen over je inschrijving, dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen aan het Serviceteam van True Tickets: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Naar boven