Zeg je New Wine Zomerconferentie, dan zeg je eigenlijk automatisch: dat wordt kamperen!

Tenten, caravans, campers: ze zijn allemaal welkom op het evenemententerrein aan de Velder 10 in Liempde (Landgoed Velder, navigatie zetten op Spoorpad 2). Vanaf je tijdelijke onderkomen wandel je ontspannen heen en weer naar de grote tenten waar alle conferentie-activiteiten worden gehouden. 

Kamperen kan tijdens de New Wine Zomerconferentie op verschillende manieren: als individu of in een van tevoren aangemelde groep. En mogelijk zelfs in een compleet alvast voor je ingerichte tent. Als je alleen komt en behoefte hebt anderen te leren kennen, is het Ontmoetingsveld wellicht wat voor jou. Het is helaas niet mogelijk daar een compleet ingerichte tent te huren.

Let op: de aankomst is dit jaar om veiligheidsredenen (minder toegangswegen) gedoseerd, let hiervoor op je mailbox waarin je een tijdvak krijgt aangewezen.

Geen elektriciteit
Let op: voor kampeerders is geen elektriciteit beschikbaar, wel hebben we op strategische plekken toiletten, douches en afwasruimtes. Met warm water, dat dan weer wel. Op verschillende plekken kan tevens vers drinkwater worden getapt.

Electriciteit om medische redenen
Mocht je om medische redenen electriciteit nodig hebben en toch willen kamperen, dan kan dat worden geregeld. Als je een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je vermeld daarin je naam, registratienummer en de reden waarom je electriciteit nodig hebt, dan gaan we dat voor je regelen.

Autovrij terrein
Voor de veiligheid van met name onze kinderen, is tijdens de conferentie het gehele kampeerterrein autovrij. De enige mogelijkheid voor mensen die later dan zaterdag arriveren of eerder wegmoeten zijn, onder begeleiding van een steward:

  • zondag tot en met woensdag: 09.30 - 10.30 uur en van 19.30 - 20.30 uur
  • donderdag: 09.30 - 10.30 uur
  • vrijdag vanaf 07.00 uur 

 

 

Naar boven