Sommigen mensen komen kamperen in een groep, anderen kiezen ervoor zelf een plekje te zoeken. Als je bij mensen in de buurt wilt staan die op zoek zijn naar de ontmoeting met anderen, maar je maakt geen onderdeel uit van een groep, dan kun je je aanmelden voor een plekje op het 'Ontmoetingsveld'. (Voorheen rode veld)

Het ontmoetingsveld is bij uitstek geschikt voor spontane ontmoetingen, alleen al door bij elkaar in de buurt te staan op het veld. Dit kan door het gezamenlijke drinken van koffie, het samen wandelen naar activiteit, door bij of met elkaar te eten en/of het doen van een spelletje. Het ontmoetingsveld heeft een kwartiermaker, een soort groepsleider. Deze kwartiermaker is niet verantwoordelijk voor het regelen van ontmoetingen, maar kan wel een beetje helpen met het ongedwongen organiseren van activiteiten.

Verschillende doelgroepen bij elkaar
Er wordt geprobeerd rekening te houden met verschillende doelgroepen die gebruik willen maken van het ontmoetingsveld. Zo worden gezinnen bij elkaar geplaatst, waardoor kinderen buiten de georganiseerde momenten samen kunnen spelen. Ook is het dan makkelijker onderling eventueel oppas te regelen in verband met de avondactiviteiten.

Hoe geef ik me op voor het ontmoetingsveld?
Bij je inschrijving kun je een e-mail adres opgeven van de kwartiermaker van een groep. Voor het ontmoetingsveld vul je dan in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op deze manier weten we direct met hoeveel tenten en hoeveel mensen je komt. Je wordt dan automatisch ingedeeld op het ontmoetingsveld. Vlak voro de conferentie ontvang je nadere informatie hierover.

Ook medewerkers die weinig mensen kennen op de conferentie zijn op dit veld welkom. We proberen de tenten van de medewerkers bij elkaar in de buurt te plaatsen.

Samenvattend staat het ontmoetingsveld garant voor gezelligheid en ontmoeting zoals al uit voorgaande jaren is gebleken. Aan de andere kant is er ook genoeg ruimte om je eigen gang te gaan en je terug te trekken. Privacy wordt gerespecteerd. Om verzekerd te zijn van een plek op het ontmoetingsveld moet je je voor 1 juli aanmelden.

Van harte welkom, ook voor deelnemers die nog niet eerder een New Wine Zomerconferentie hebben meegemaakt!

 

Naar boven