Voor de realisatie van de New Wine Zomerconferentie zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. Wij hebben jouw gaven en talenten echt hard nodig!

010 IMG 6708Meehelpen in een team is een geweldige mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten. Ja, het is hard werken, maar je krijgt er wel wat voor terug. Je krijgt de kans om je geloof handen en voeten te geven, nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar veel plezier en gezelligheid te beleven!

Klik hier voor een actueel overzicht van mensen die we voor bepaalde taken nog zoeken!

Samen zijn we bezig om Gods Koninkrijk gestalte te geven en dat proef je op het terrein. We hebben medewerkers nodig voor op- en afbouw, technische dienst, projectie/beamer, locatiebeheer, stewards, servicepunt, catering, EHBO, jongerenwerk, kinderwerk, crèche, schoonmaak en geluidopnames. Als medewerker ben je minimaal 4 uur tot maximaal 6 uur per dag inzetbaar, zodat ook nog een deel van het programma gevolgd kan worden.

014 IMG 8725Ben je (op de eerste dag van de conferentie!) 16 jaar of ouder, gericht op de behoeften van de deelnemers, het je een dienstverlenende instelling en wil je meewerken aan een onvergetelijke week? Ja toch! Aarzel niet. Schrijf je dan vandaag in als medewerker.

Wat kost het?
Tot afgelopen jaar betaalde je als medewerker een relatief laag bedrag, mcht je hiervoor op het terrein kamperen en kreeg je automatisch de mogelijkheid om gebruik te maken van de catering. Deze twee zaken zijn vanaf dit jaar uit elkaar gehaald. Medewerkers kunnen gratis verblijven. Je werkt dan gemiddeld 4 uur per dag in een team en je mag de hele week kamperen, als je wilt op het medewerkersterrein.
Als je gebruik wilt maken van de catering, dan betaal je €32,50 als je jonger bent dan 21 jaar. Als je 21 jaar of ouder bent betaald je €65,-. Daarvoor krijg je toegang tot de medewerkerstent en mag je dagelijks gebruik maken van ontbijt, lunch en diner.
Als je een parkeerkaart nodig hebt, dien je die wel te bestellen en te betalen. Vanaf dit jaar betalen wij namelijk ook aan een externe partij de kosten voor parkeren.

Verklaring omtrent gedrag (VOG)
Alle medewerkers die vanuit hun functie direct contact hebben met kinderen en jongeren tot 18 jaar, zijn verplicht een VOG aan te vragen. Dat proces starten wij voor je op. Als je al een VOG hiervoor hebt, hoef je dat niet opnieuw aan te vragen. De aanvraagprocedure van een VOG duurt 2-3 weken. Meld je dus op tijd aan.

aanmelden medewerkers

 

 

Naar boven