Tijdens de conferentie is er geestelijk voedsel in overvloed, maar dat betekent niet dat we de inwendige mens moeten vergeten. We zoeken medewerkers om deze zorg te faciliteren.

Snelle Haptent
Ook dit jaar is er weer de Snelle Haptent waar je terecht kunt voor een snel kopje koffie of thee, voor koek, snoep, fris en ijs, maar ook voor een lekker bakje patat, een frikadel en belegde broodjes. Vind je het leuk om contact te hebben met de bezoekers en ze van het nodige lekkers te voorzien, kun je tegen drukke en rustige tijden, meld je dan aan. We werken in een vierploegendienst (soms werk je twee momenten) en je werkt bij elkaar 5 tot 6 uur per dag dus er blijft ruimte voor het volgen van het programma.

Moving Coffee-medewerkers
Dit jaar zorgt Moving Coffee weer op verschillende locaties voor een heerlijke kop Fair Trade koffie. Wij zoeken medewerkers die, na een stoomcursus barista, zelf de verschillende soorten koffie kunnen bereiden en verkopen. We werken in een vierploegendienst (soms werk je twee momenten) en je werkt bij elkaar maximaal 6 uur per dag zodat je ook nog tijd hebt om delen van het programma te volgen.

Catering medewerkerstent
Als medewerker van de New Wine Zomerconferentie wordt er ook goed voor jou gezorgd. Driemaal per dag staat er een maaltijdbuffet voor je klaar: ontbijt, lunch en diner. Dit wordt allemaal geserveerd in de medewerkerstent. Hier kun je ook de hele dag terecht voor koffie, thee of limonade.

Als cateringmedewerker in deze tent zorg jij met jouw ploeg dat het ontbijt, de lunch of het diner klaar staan en serveer je het ook uit. Je hoeft zelf niet te koken, daar hebben we onze keukenploeg voor. Wel help je met bijvoorbeeld groenten wassen en snijden, het klaarmaken van toetjes en de afwas. Daarnaast zorg je ook voor koffie, thee en koek op de werkplek. Je helpt ook met het netjes en gezellig houden van de medewerkerstent.

Je draait maar een van de drie maaltijddiensten op een dag. Je dienst duurt ongeveer 5 uur. Tijdens deze dienst is het soms flink aanpoten maar je taak is goed overzichtelijk en er is tijd voor gezellig contact met je ploeggenoten. Het is ook zeer prettig om iedere dag honderden blije gezichten voorbij te zien komen. Buiten deze dienst om ben je vrij om van de conferentie te genieten. 

 

button medewerkers

 

Naar boven