New Wine 019 2Van een leeg grasveld met een paar grote tenten erop, tot een volledig dorp met verlichting en werkend sanitair. Lijkt je dat gaaf om die op- en afbouw eens mee te maken en ben je 16 jaar of ouder? Zou jij willen zeggen dat jij dat lampje hebt ingedraaid of die paal in de grond hebt gezet? Dan is dit helemaal iets voor jou!

Maar dat is niet het enige. Je ontmoet toffe mensen en bouwt een hechte band op met elkaar. Je houdt er contacten aan over waar je tijdens de conferentieweek zelf en daarna nog van kunt genieten. Sterker nog, een grote club mensen keert elk jaar terug naar de opbouw, omdat ze daar al het hele jaar naar uitzien. De gezelligheid, de goede tijd met elkaar en de positieve werksfeer, is iets waar ook jij deel van uit kunt gaan maken.

Hoe het zit met eten? Daar wordt voor gezorgd. Van de maandagmiddaglunch, tot en met het ontbijt op zaterdagochtend.

En kamperen? Ook daar is al ruimte voor. Op het terrein wordt je jouw plek toegewezen.

Lijkt je dit wat? Wij hopen het, want we kunnen jou goed gebruiken. Of je een sjouwer bent, juist licht werk doet of liever met elektriciteit wil bezig houden, overal zijn mensen voor nodig. Voor iedereen wat dus. Kortom, wij zien jou graag tegemoet! En kom je drie of meer dagen, dan profiteer je ook nog van korting en een splinter nieuw opbouw t-shirt! Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als de laatste zegen is meegegeven, worden de tenten ingepakt en gaat ieder zijn weg. Het terrein moet echter ook weer 'ingepakt' worden. Alle verlichting, palen, kabels, hekken en meer, moeten worden opgeruimd.

Aangezien het terrein steeds groter wordt, kost het ons meer tijd om alles op te ruimen. Het spreekwoord 'Vele handen maken licht werk', is hier echt van toepassing. We hebben daarom vele handen nodig, in ieder geval tot en met het avondeten. Maar als er daarna nog werk ligt, zouden we heel gelukkig zijn als je nog wat langer kunt blijven. Het is zelfs mogelijk om te blijven overnachten tot zaterdag en op de ochtend nog een laatste New Wine ontbijt te ontvangen. 

Lijkt je dit een leuke ervaring? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden hier bij komen kijken? En heb je wel trek in een lekkere BBQ op vrijdagavond, als dank voor je werkzaamheden? Meld je dan (het liefst voor de conferentie) aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zet je op een lijst, die wij als afbouwcoördinatoren tot ons nemen. Als je aangeeft of je licht of zwaar werk aan kunt of een specialisatiegebied hebt, dan delen wij je van te voren al in bij een team.

Mogen wij op je hulp rekenen?

New Wine 021 2

Naar boven