Vuilnis ophalen, toiletpapier bijvullen, stoelen helpen klaarzetten of juist weghalen, elektrische werkzaamheden, je bezig houden met loodgietersklussen? Het is een greep uit ons takenpakket. In een ontzettend gezellig team, zorgen wij dat het achter de schermen op rolletjes verloopt. Doe jij mee?

Vanaf de zaterdagochtend na de medewerkersbijeenkomst, tot aan de laatste zegen, zijn wij actief. We starten daar waar de opbouw nog niet helemaal klaar is en zorgen voor de puntjes op de 'i'. Dit doen we de rest van de conferentie eigenlijk. Wij zorgen er voor dat alles zo verloopt, dat de bezoekers en andere teams kunnen genieten en werken. Als er een vraag is, gaan wij daar mee aan de slag.

Op de donderdagmiddag starten we met wat lichte afbouwwerkzaamheden, die we vrijdag voortzetten, totdat de afbouw begint. Uiteraard doen we dit op zo'n manier, dat geen bezoeker gehinderd wordt in het laatste genietmoment. Er is ten slotte conferentie tot en met vrijdagochtend.

Op de eerste dag (zaterdag) zetten we iedereen in. Vanaf zondag gaan we in twee teams werken. Je hebt dan elke dag een ochtend- (08.00-14.00 uur) of een middagdienst (14.00-20.00 uur).

Dus wil jij graag praktisch je handen uit de mouwen steken? Er voor zorgen dat de gasten kunnen genieten van een mooie conferentie? En zelf genieten van zegen en gezelligheid, meld je aan!

button medewerkers

Naar boven