Ook als je niet de hele conferentie kan of wil komen, maar één of enkele dagen, moet je je van tevoren online aanmelden.

Wij stimuleren overigens iedereen om zoveel mogelijk de hele week te komen. Op deze manier krijg je als conferentieganger een veel completer beeld van waar New Wine voor staat en waar de conferentie over gaat. Tevens gaat New Wine niet alleen over het volgen van seminars. Het gaat onder meer ook over het op- en uitbouwen van relaties met andere conferentiegangers. Echter, het kan voorkomen dat het je praktisch niet lukt om een hele week te komen, of dat je toch gewoon eerst eens een dagje of enkele dagen wil 'proeven'. Daarin voorzien wij graag. 

Er geldt een maximum aan het aantal kinderen en jongeren dat als daggast zich kan aanmelden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze programma's waarborgen. Gezien de aantallen van de afgelopen jaren verwachten we niet dat dit nu tot teleurstellingen zal leiden, maar je kunt het risico beter niet lopen en je op tijd aanmelden, is ons advies.

Jammer, want ik beslis meestal op het laatste moment.’ Dat snappen we. Je kunt nog steeds op het laatste moment beslissen. Als je de avond van te voren of zelfs 's morgens voor vertrek jezelf aanmeldt en er is nog ruimte, dan ben je nog steeds van harte welkom. Je kunt je ook aanmelden vanaf je smartphone.

Je meldt je aan voor een specifieke dag of avond via onderstaande aanmeldknop. Het te betalen bedrag wordt automatisch afgeschreven. Je ontvangt een bevestiging per e-mail, die je laat zien op je smartphone. Scheelt weer papier. Hierdoor sta je niet lang in de rij en hoef je niet meer ter plekke te betalen.

Als je voor meerdere personen bestelt en je komt niet allemaal tegelijkertijd aan: geen probleem. Als iedereen de bevestiging bij zich heeft, komt het helemaal goed.

Je kunt je inschrijven voor een dag, inclusief overnachtingsmogelijkheid (tot de volgende ochtend 09.00 uur, exclusief parkeerkaart). 

Schrijf je via onderstaande button in als daggast.

daggast

 

Naar boven