Voor de realisatie van elke New Wine Zomerconferentie is de organisatie afhankelijk van vrijwilligers. Wij hebben jouw gaven en talenten hard nodig tijdens de conferentie! We zoeken mensen die een extra taak kunnen doen of de handen volop uit de mouwen kunnen steken als medewerker tijdens NWZC19. Hieronder leggen we uit hoe het werkt en wie we nodig hebben. 

ALS DEELNEMER EEN VRIJWILLIGERSTAAK DOEN TIJDENS NWZC19

010 IMG 6708

Bij het aanmelden als deelnemer kun je je gelijk voor een zogeheten extra taak opgeven. Je bent dan een vrijwilliger. Je kunt kiezen uit:

1. Meedoen in het ministryteam.
2. EHBO. Je zit dan niet als vaste medewerker in het team EHBO, maar bent tijdens de conferentie via je mobiel oproepbaar voor het geval het EHBO-team de vraag niet aankan.
3. Bedrijfshulpverlening. Je bent dan geen vaste medewerker in het BHV-team, maar tijdens de conferentie via je mobiel oproepbaar voor het geval het EHBO-team de vraag niet aankan.
4. Meewerken aan de opbouw van het terrein. Dit kan vanaf woensdag 17 juli, donderdag 18 juli of vrijdag 19 juli. Je zit dan niet in het vaste team opbouwmedewerkers die vanaf maandag 15 juli starten en de hele week hieraan werken, maar bent de ideale extra helpende hand. 
5. Meewerken aan de afbouw van het terrein op vrijdag 26 en of zaterdag 27 juli. Je zit dan niet in het vaste team op- en afbouwmedewerkers, maar bent de ideale extra helpende hand.

MEDEWERKER TIJDENS NWZC19

Het is ook mogelijk intensiever mee te werken. Graag zelfs! Je wordt dan medewerker in een team, waarbij je afhankelijk van je taak de conferentie deels meemaakt. De onderstaande teams hebben helpende handen nodig. Als medewerker heb je gratis toegang tot de conferentie, wel betaal je 16 euro voor een parkeerkaart. Verder kun je tegen betaling (70 euro) gebruik maken van de speciale cateringfaciliteiten voor medewerkers, waarbij ook familieleden van dat voordeel kunnen genieten. Kinderen van medewerkers van 0-3 jaar eten gratis, kinderen van medewerkers van 4-12 jaar krijgen 50 procent korting en betalen 35 euro per kind.

Samen zijn we bezig om Gods Koninkrijk gestalte te geven en dat proef je op het terrein. Als medewerker ben je minimaal 4 uur tot maximaal 6 uur per dag inzetbaar. Je moet minimaal 16 jaar of ouder zijn. 

Wil je medewerker worden, dan kun je je via deze website aanmelden, klik hiervoor op de button onderaan op deze pagina. Medewerkers kunnen zich niet via de reguliere deelnemersprocedure aanmelden. We zijn intussen bezig te regelen dat een medewerker wel bij een eigen groep op het veld kan staan als hij/zij dat wil. 

Klik hier voor de op dit moment openstaande, dringende vacactures.

Programma & Inhoud

1. Kinderwerk – Pebbles (0 jaar)
2. Kinderwerk – Small Stones (1 jaar)
3. Kinderwerk – Little Rocks (2 jaar)
4. Kinderwerk – Cobblestones (3-4 jaar)
5. Kinderwerk – Beautifull Brickies (gr. 1-2)
6. Kinderwerk – Solid Rock (groep 3-4)
7. Kinderwerk – Cornerstone (groep 5-6)
8. Kinderwerk – Boulders (groep 7-8)
9. Kinderwerk - Parels (extra zorg, 7-14 jaar)
10. Kinderwerk - Parels Next (extra zorg, 14-20 jaar)
11. Jeugdwerk (NEXT, voortgezet onderwijs t/m 17 jaar)
12. Jeugdwerk (Generation, 17 tot en met 25 jaar)
13. Muziekteam voor kindertenten

Commercie & standhouders

14. Boeken & CD verkoopteam
15. Cateringteam

Productie
16. Opbouw- en afbouwmedewerker (van 15-19 juli en van 26-27 juli) [ klik op link voor toelichting ]
17. Opbouwmedewerker (vanaf 15-19 juli) [ klik op link voor toelichting ]
18. Opbouwmedewerker (vanaf 16-19 juli) [ klik op link voor toelichting ]
19. Technische Dienst

20. Beamerteam
21. Locatiebeheer tentteam

Veiligheid, vergunningen en catering
22. Centrale meldkamer
23. Stewards/beveiliging
24. Cateringteam
25. EHBO team

PR, Media en Communicatie
26. Mediateam

Financiën en Servicepunt
27. Servicepunt in dorpshuis
28. Team financiën

Secretariaat en Inschrijving
29. Toegang, ontvangst en welkom (Poort)

014 IMG 8725

Verklaring omtrent gedrag (VOG)
Alle medewerkers die vanuit hun functie direct contact hebben met kinderen en jongeren tot 18 jaar, zijn verplicht een VOG aan te vragen. Dat proces starten wij voor je op. Als je al een VOG hiervoor hebt, hoef je dat niet opnieuw aan te vragen. De aanvraagprocedure van een VOG duurt 2-3 weken. Meld je dus op tijd aan.

medewerkers 


 

 

Naar boven