Ministry – luisterend bidden - is één van de drie belangrijke elementen bij samenkomsten van New Wine, naast lofprijzing en bijbels onderwijs. Ook tijdens de Zomerconferentie zijn ministry-teams beschikbaar om met je te bidden. Maar waarom zou je de Zomerconferentie niet gebruiken om zelf deze gebedsvorm te leren toepassen?

  • Je hebt wellicht ervaren hoe het is en denkt: daar zou ik meer van willen weten.
  • Je hebt misschien wel eens met iemand gebeden en wilt graag een steviger basis onder je gebed.
  • Je wilt al heel lang een ministrycursus volgen, maar het komt er niet van: te druk, de cursus is te ver weg of noem maar op.

Tijdens de conferentie heb je de gelegenheid om te ontvangen en te leren doorgeven tegelijk. Je maakt volop ministry mee, en je leert tegelijk het ook zelf te doen. Een mooiere combinatie is er niet!

We bieden de vernieuwde ministrycursus. Deze bestaat uit 3 modules. Op de zomerconferentie geven we module 1, de basis van gebedsministry. 
In vijf cursusbijeenkomsten zorgen we voor kleine groepjes om dat wat je leert ook toe te passen, naast het onderwijs dat je krijgt. Een aantal van de seminars op de conferentie bieden je verdere onderbouwing en kennis aan.

De ministrycursus op de Zomerconferentie bestaat uit:

  • Vijf cursusmomenten van 11.00 tot 13.00 in de tent Creation. 

  • Let op: de cursus loopt ook op zondag en dinsdag, dus op een moment dat andere conferentiegangers vrij zijn.

  • Je kunt als je wilt extra kennis en ervaring opdoen tijdens seminars over bij voorbeeld genezing of spreken in tongen.

  • De ministrycursus tijdens de Zomerconferentie is een volwaardige cursus, waarna je als teamlid in je eigen gemeente of op andere New-Wine bijeenkomst je kunt inzetten als ministry-bidder. Wel is het aan te bevelen (als je een poosje ervaring hebt opgedaan) de modules 2 en 3 te volgen. 
    Meer weten? Neem contact op met Anita van Kranenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Opgave kan via onderstaande button.

  • Voor de cursus moet het vernieuwde ministrycursus boek aangeschaft worden, dat dit voorjaar uitgebracht wordt. Kosten zijn € 9,50. Het boek kan vanaf mei/juni besteld worden of tijdens de conferentie aangeschaft worden.

button aanmelden

 

Naar boven