Arenda Haasnoot

Arenda is predikant in de Protestantse Kerk Nederland (PKN) van Spijkenisse. Ze is voormalig voorzitter van Alpha Cursus Nederland, een kennismakingscursus met het christelijk geloof.

Vanaf 2005 tot 2011 was zij lid van het moderamen van de Generale synode van de PKN. Eerder was ze predikant van de kerken in ’s Gravenmoer, Geldermalsen en Rijnsburg. Van haar hand verschenen verschillende boeken: ‘Neem je plaats in. In de tussentijd van Kerk en Koninkrijk’ (november 2011), een oproep aan christenen om in kerk en maatschappij duidelijk een stem te laten horen en het boek ‘Rust & Regelmaat bij God’, een boek over het centraal zetten van de Bijbel in je leven.

Arenda is getrouwd met Jeroen en moeder van vijf kinderen, waaronder twee tweelingen. Sinds 2020 is ze ook lid van het bestuur van New Wine.
Op zondagavond zal ze tijdens de slotviering van spreken en daarna samen met Bart Visser het gebedsconcert presenteren.

Categorie:
Arenda is predikant in de Protestantse Kerk Nederland (PKN) van Spijkenisse. Ze is voormalig voorzitter van Alpha Cursus Nederland, een kennismakingscursus met het christelijk geloof.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Programma

Gezamenlijk gebed dat nooit saai is

Een gebedsbijeenkomst in jouw kerk – dezelfde mensen, dezelfde toon, hetzelfde lijstje…Ik ben er een beetje klaar mee. Zou het anders kunnen?
Ontdek hoe je een gebedsbijeenkomst leidt, waarin mensen ruimte krijgen om God te ontmoeten en voorbeden te doen op de manier die bij hun past. Want laten wij eerlijk zijn, we zijn allemaal verschillend, zou de standaarde manier van bidden ‘handen samen, ogen dicht’ bij iedereen passen? Tijdens deze praktische workshop leer je verschillende gebedsvormen te gebruiken en krijg en ervaar je allerlei tips. Leid jij de gebedsbijeenkomsten in jouw gemeente dan is deze workshop voor jou!
Tanya is geboren en getogen in Siberië. Nadat ze een ontmoeting met God heeft gehad (gearrangeerd door haar vriendin, Alpha en heel veel gebed) en tot geloof is gekomen, heeft ze tijdens de Transsiberie-Alpha-Express Arnoud ontmoet, de liefde van haar leven. Ze is getrouwd, heeft twee zoons en een dochter en werkt voor 24-7 Prayer NL. Haar grootste hobby’s zijn – behalve gebed – koken, klussen en opruimen van speelgoed.
Als Denise niet te vinden is in 24-7 Prayer Community in Rotterdam, is zij óf in de keuken te vinden, óf in de dansschool. Lekker eten en lekker bewegen hebben haar hart, net zoals de doelgroep waarop zij zich focust met 24-7 Prayer NL. Studenten. Het leven samen delen met hen én Jezus is haar missie, want: wat als de drukke en veelvragende studentenwereld Jezus ontmoet? Wat zal de impact zijn voor deze studenten?

Lees verder »
Programma

De kracht van rust – Deel 1: Stilte en afzondering

Hoe ‘stil’ is jouw stille tijd? Kom jij nog tot stilte en afzondering? Ik zal zelf vertellen hoe stilte en afzondering mij helpt om God te ontmoeten en hoe ik hierin geconfronteerd word.
Jonathan van der Plas is enthousiast, dol op mensen, verdieping en avontuur. Hij rond deze zomer zijn studie theologie af aan de CHE en is bezig met de thema’s rust en gebed. Hij nodigt je uit om als je hem ziet lopen hem aan te spreken. ‘Ik leef op van gesprekken. Als je mij ziet lopen spreek mij vooral aan’.

Lees verder »
Sprekers

Bart Visser

Bart Visser is geen onbekende bij New Wine. Bart spreekt in de dienst op donderdagavond en houdt een inleiding op het thema: ‘Leven in Jezus’.

Lees verder »