Leven
in Jezus

Blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie

New Wine Zomerconferentie

Kies je programma

Promovideo

Sponsors

Thema:
Leven in Jezus

Volg de New Wine Zomerconferentie dit jaar van donderdag 22 juli tot en met zondag 25 juli online. Lees hier alles over het thema ‘Leven in Jezus’.

Tiny Wine: conferentie volgen met een kleine groep

New Wine versterkt het ‘wij-gevoel’ door kleine groepen (‘Tiny Wines’) te stimuleren samen het online programma van de Zomerconferentie te volgen.

Wat is de New Wine Zomerconferentie?

Elk jaar ontmoeten circa zesduizend christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

Dit jaar zijn we vanwege de coronapandemie online aanwezig (22-25 juli). Het thema Leven in Jezus wordt in 7 diensten en verschillende seminars uitgediept. Leer, luister, aanbid mee en ontdek hoe jouw leven verbonden is en blijft met Jezus.

Alexander Venter

De Zuid-Afrikaanse theoloog en voorganger Alexander Venter (66) is dit jaar onze hoofdspreker.

Laatste nieuws

NEXT afgelast

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, we hebben vanavond helaas moeten besluiten om 24 uur-NEXT af te gelasten. Wat is dat enorm balen!!

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia