Over de Zomerconferentie 2022

Wat is de New Wine Zomerconferentie?

Elk jaar ontmoeten zesduizend christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

We hopen dat in 2022 de Zomerconferentie weer in Liempde plaats kan vinden van zaterdag 23 juli tot en met vrijdag 29 juli 2022. 

Bekijk een sfeerimpressie van de New Wine Zomerconferentie 2018

Programma

Van jong tot oud

Deze Zomerconferentie heeft online programma’s voor kinderen, jongvolwassen (Generation, 18 tot en met 25 jaar) en volwassenen. Dagelijks zijn er vieringen en wordt er on-demand materiaal aangeboden en diverse seminars. Tijdens de ochtend- en avondvieringen staan steeds drie elementen centraal:

  • Aanbidding via het zingen van liederen onder leiding van een professionele band.
  • Onderwijs van een spreker uit binnen- of buitenland
  • Persoonlijk gebed (ministry). Na afloop van bijeenkomsten is er voor iedereen de mogelijkheid om persoonlijk gebed te vragen en te ontvangen.

De locatie

Landgoed Velder

Het prachtige Landgoed Velder in het Brabantse Liempde is doorgaans onze vaste uitvalsbasis gedurende een week van de zomervakantie. Dat is doorgaans de week waarin alle basisscholen vrij zijn. Rond het evenemententerrein is volop ruimte om te kamperen. Als je daar niet van houdt, ben je ook als daggast welkom. Dit jaar is alles anders, maar daarover verderop meer.

Als New Wine-organisatie stimuleren we je van harte om elkaar tijdens de conferentie ‘aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk’. Want dat is onze visie. Meer daarover lees je hier. Het verloop van de week kenmerkt zich door dagelijkse samenkomsten, seminars en workshops met Nederlandse en internationale sprekers (inclusief vertaling). Daarnaast zijn er ontspannende programma’s met muziek, theater en cabaret.

New Wine Zomerconferentie 2021

Corona leidt tot alternatieve aanpak

De coronapandemie houdt de wereld inmiddels al geruime tijd in haar greep. En dat heeft ook nog steeds gevolgen voor het organiseren van een evenement als de New Wine Zomerconferentie. Daarom is dit jaar alles anders dan zoals hierboven beschreven. We zijn dit jaar online actief tussen 22 en 25 juli toegang de conferentie fysiek bij te wonen.

Kort samengevat ziet het er voor onze doelgroepen als volgt uit dit jaar:

  • Volwassenen: online-conferentie donderdag 22 juli tot en met zondag 25 juli. Voor kinderen is een online-programma via deze site beschikbaar. Generation (17-25 jaar): uitsluitend een (gratis) online themapakket.
  • NEXT: De plannen voor NEXT gaan helaas niet door, omdat de overheid de regels voor evenementen heeft aangescherpt. 

Net als vorig jaar lanceren we via deze website na de conferentie een online themapakket met videolezingen en gespreksvragen die het hele jaar door te bekijken zijn. Handig voor gebruik in je eigen kerk bijvoorbeeld. We melden hier wanneer het zover is.

Meer over de programma’s van dit jaar zie je hier.
Alles over tarieven & aankoop van ticket vind je hier.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia