Volg Mij

Wat leuk dat jij er bent! Jammer dat NewWine dit jaar niet ‘in het echt’ doorgaat, maar we hebben toch voor jou een heel tof online programma gemaakt!

Op deze pagina’s vind je elke dag nieuwe filmpjes die we speciaal voor jou gemaakt hebben.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vanaf vrijdag 23 juli komen hier de filmpjes van het bovenbouw-kinderprogramma te staan. Tot dan!

Vanaf zaterdag 24 juli komen hier de fimpjes van zaterdag live te staan!

Zondag 25 juli: God volgt jou

He wat tof dat je er weer bent! Vandaag alweer de laatste dag van de online conferentie… Vandaag gaat het over: God volgt jou! en hoe de Heilige Geest jou wil helpen op je pad. Vragen om te maken en over te praten kun je hier vinden. En een stap-voor-stap uitleg voor het knutselen van vandaag kun je hier vinden.

Hier zie je alle filmpjes van de dag weer… Komen we er nu achter wie die ene volger van Meinderts vlog is? Kijk snel!

Stuur je foto’s naar ons op volgmij@new-wine.nl!
Ook je gebedspunten mag je naar ons sturen, dan bid het Kids Ministry Team ervoor

Over dit programma

De teams van de Boulders en de Cornerstone tenten van de New Wine Zomerconferentie hebben met heel veel plezier ook dit jaar een uniek online programma gemaakt. Op elk van de drie dagen van de conferentie, komen hier in totaal 20 (!) filmpjes online, ongeveer drie kwartier per dag. De filmpjes staan los (per categorie met elk hun eigen kleurcode) online, zodat je kunt kiezen wat je wil zien.

Elke dag heeft een thema, en in alle onderdelen van het programma laten we dat terugkomen. We hopen en bidden dat we zo kinderen ook dit jaar kunnen laten zien hoe tof en waardevol het is om Jezus te volgen in je dagelijks leven.

Heb je vragen, feedback, of leuke foto’s? Mail ons op volgmij@new-wine.nl

Hopelijk tot volgend jaar in Liempde!

Wie is Coen Nuijten?

Coen Nuijten is een bekende spreker, vlogger en kinderboekenschrijver, die dit jaar voor elke dag een boodschap heeft opgenomen voor de kinderen. Je kunt meer over hem te weten komen op coennuijten.nl.

Wil je meer?

Alles gezien? Zin in nog meer filmpjes van New Wine? Kijk eens op cornerstonetent.nl voor het online programma van vorig jaar, daar staan ook nog meer linkjes naar grappige drama-filmpjes van de afgelopen jaren!

Gespreksvragen

Elke dag houdt Coen Nuijten een praatje over het onderwerp van die dag. We hebben voor jou een aantal vragen opgeschreven, die kun je hier vinden. Die zou je kunnen printen en maken. Als jullie met een groepje kinderen naar het programma kijken, kun je dit gebruiken om er samen over na te praten.

Knutselen

Elke dag laten we in een filmpje zien hoe je met het thema bezig kunt zijn door te knutselen. We hebben daar ook een uitleg voor op papier gezet, die kun je hier vinden. Je kunt hem printen en samen iets moois maken!

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Donderdag 22 juli

Vrijdag 23 juli

Zaterdag 24 juli

Zondag 25 juli