Thema

Leven in Jezus - Blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie

De online editie van de New Wine Zomerconferentie heeft plaats van donderdag 22 juli tot en met zondag 25 juli. Het thema is: ‘Leven in Jezus – Blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie’. Hoofdspreker is de Zuid-Afrikaanse theoloog Alexander Venter.

In Matteüs 11:29-30 nodigt Jezus ons uit om zijn juk op te nemen en van Hem te leren. Dat is in de kern wat het betekent om christen te zijn. Elke dag mogen we met Jezus en als Jezus wandelen, zodat we steeds meer op Hem gaan lijken. Tijdens deze online editie New Wine Zomerconferentie neemt Alexander Venter ons mee in die reis. Hij laat zien hoe wij als leerlingen van Jezus mogen delen in de spiritualiteit van Jezus. Hoe wij ons mogen oefenen in het eigen maken daarvan. Zodat we steeds meer op Jezus gaan lijken in karakter, leven, woorden en werken.

Alexander Venter werkt het thema uit in vijf blokken van onderwijs. Ook worden seminars en enkele cursussen/series aangeboden om verdere verdieping te bieden. Klik hier voor het volledige programma-overzicht voor volwassenen.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Donderdag 22 juli

Vrijdag 23 juli

Zaterdag 24 juli

Zondag 25 juli