Tiny Wine

New Wine versterkt het ‘wij-gevoel’ door kleine groepen (‘Tiny Wines’) te stimuleren samen het online programma van de New Wine Zomerconferentie te volgen.

Tiny Wine: volg de online conferentie met een groep

New Wine versterkt het ‘wij-gevoel’ door kleine groepen (‘Tiny Wines’) te stimuleren samen het online programma van de Zomerconferentie te volgen.

Tiny Wines zijn locaties – denk aan de camping, buurthuis of een zaal in je kerk – waar kleine groepen met elkaar in de week van de Zomerconferentie (22-25 juli 2021) de live-uitzendingen bekijken en doorpraten.

Met dit concept is het afgelopen jaar goede ervaring opgedaan. Zo’n Tiny Wine kan de camping zijn, maar ook een kerk of een zaaltje in de stad. New Wine gaat dit niet zelf organiseren, maar moedigt kerken aan hierin het voortouw te nemen. We inventariseren graag wie meedoet met een Tiny Wine, zodat we bijvoorbeeld mogelijk een bezoekje kunnen brengen voor onze online-uitingen. Of mensen kunnen koppelen. Meld je aan via dit formulier. Vragen en opmerkingen? Zoek contact met coördinator Simone Beer.