KIDS - bovenbouw

Bovenbouw (groep 5 t/m 8)

Volg Mij

Wat leuk dat jij er bent! Jammer dat NewWine dit jaar niet ‘in het echt’ doorgaat, maar we hebben toch voor jou een heel tof online programma gemaakt!

Op deze pagina’s vind je elke dag nieuwe filmpjes die we speciaal voor jou gemaakt hebben.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vrijdag 23 juli: Wie is Jezus?

Vandaag hebben we het over: Wie is Jezus? en over dat Jezus een licht op onze weg wil zijn. Je kunt een pdf met gespreksvragen om te maken en over na te denken hier vinden.

Coen Nuijten houdt een praatje daarover, en we leren Meindert kennen, die een eigen vlog is begonnen en nieuwe volgers zoekt… De band heeft een heel aantal mooie liedjes opgenomen voor je, en we hebben een dagelijkse uitdaging voor je! Doe je mee? En natuurlijk toffe ideeën voor sport & spel, en een knutselprogramma (met hier duidelijke stap-voor-stap-uitleg die je kunt printen). Hieronder kun je alle filmpjes los bekijken

Doe je mee met de uitdaging van Esther? Stuur je foto’s op naar volgmij@new-wine.nl;
daar kun je ook altijd doorgeven waar we voor mogen bidden voor jou

Zaterdag 24 juli: Jezus volgen

Vandaag hebben we het over: Wie ben ik? en over wat het betekent om Jezus te volgen. We lezen het verhaal van Zacheüs in de boom. Er is weer een praatje van Coen (met vragen om te maken en te bespreken die je hier kunt vinden), de band heeft heel mooie muziek gemaakt, er is sport & spel, knutselvoorbeelden, een uitdaging, en zou vandaag dan Meindert eindelijk echt de vlogster Mimi gaan ontmoeten?

Mogen we voor je bidden? Geef je gebedspunt door aan. het Kids Ministry Team op volgmij@new-wine.nl

Zondag 25 juli: God volgt jou

He wat tof dat je er weer bent! Vandaag alweer de laatste dag van de online conferentie… Vandaag gaat het over: God volgt jou! en hoe de Heilige Geest jou wil helpen op je pad. Vragen om te maken en over te praten kun je hier vinden. En een stap-voor-stap uitleg voor het knutselen van vandaag kun je hier vinden.

Hier zie je alle filmpjes van de dag weer… Komen we er nu achter wie die ene volger van Meinderts vlog is? Kijk snel!

Stuur je foto’s naar ons op volgmij@new-wine.nl!
Ook je gebedspunten mag je naar ons sturen, dan bid het Kids Ministry Team ervoor

Over dit programma

De teams van de Boulders en de Cornerstone tenten van de New Wine Zomerconferentie hebben met heel veel plezier ook dit jaar een uniek online programma gemaakt. Op elk van de drie dagen van de conferentie, komen hier in totaal 20 (!) filmpjes online, ongeveer drie kwartier per dag. De filmpjes staan los (per categorie met elk hun eigen kleurcode) online, zodat je kunt kiezen wat je wil zien.

Elke dag heeft een thema, en in alle onderdelen van het programma laten we dat terugkomen. We hopen en bidden dat we zo kinderen ook dit jaar kunnen laten zien hoe tof en waardevol het is om Jezus te volgen in je dagelijks leven.

Heb je vragen, feedback, of leuke foto’s? Mail ons op volgmij@new-wine.nl

Hopelijk tot volgend jaar in Liempde!

Wie is Coen Nuijten?

Coen Nuijten is een bekende spreker, vlogger en kinderboekenschrijver, die dit jaar voor elke dag een boodschap heeft opgenomen voor de kinderen. Je kunt meer over hem te weten komen op coennuijten.nl.

Wil je meer?

Alles gezien? Zin in nog meer filmpjes van New Wine? Kijk eens op cornerstonetent.nl voor het online programma van vorig jaar, daar staan ook nog meer linkjes naar grappige drama-filmpjes van de afgelopen jaren!

Gespreksvragen

Elke dag houdt Coen Nuijten een praatje over het onderwerp van die dag. We hebben voor jou een aantal vragen opgeschreven, die kun je hier vinden. Die zou je kunnen printen en maken. Als jullie met een groepje kinderen naar het programma kijken, kun je dit gebruiken om er samen over na te praten.

Knutselen

Elke dag laten we in een filmpje zien hoe je met het thema bezig kunt zijn door te knutselen. We hebben daar ook een uitleg voor op papier gezet, die kun je hier vinden. Je kunt hem printen en samen iets moois maken!