Hoi allemaal

Hoi allemaal, wat super tof dat je kijkt en dat je er bent. New Wine Zomerconferentie 2021. We hadden zo gehoopt dat we deze zomer de conferentie weer konden houden zoals we gewend zijn. Helaas. En toch, met alles wat tegenwoordig kan, hebben we gewoon een conferentie. En jij bent er bij! Super gaaf! Het thema van deze conferentie is: Leven in Jezus. Want in de bijbel staat en dat zegt Jezus: Blijf in Mij, dan blijf ik in jullie. Jezus woont in jou! Wist je dat? Je denkt misschien, waar dan??

In je hart, met zijn Heilige Geest! We gaan deze week een paar mensen uit de bijbel volgen waar we heel veel van kunnen leren.

En dat gaan we doen, samen met Gerard, Elias en Jeane. Ik ga nog niet teveel verklappen, je merkt het vanzelf.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vanaf vrijdag 23 juli komen hier de filmpjes van het onderbouw-kinderprogramma te staan. Tot dan!

Vanaf zaterdag 24 juli komen hier de fimpjes van zaterdag live te staan!

Zondag 25 juli: God kiest mij!

Ook al ben je nog zo klein en gaat er van alles mis. Zacheüs was ook maar heel klein maar Jezus zag hem zitten. Hij ziet jou ook zitten.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Donderdag 22 juli

Vrijdag 23 juli

Zaterdag 24 juli

Zondag 25 juli