Open Doors-tent

Dit is wie wij zijn

Welkom in de Open Doors-tent!

Wij zijn Open Doors. De organisatie die opstaat voor vervolgde christenen (over de hele wereld). Steeds stellen wij ons de vraag: zijn er vervolgde broers en zussen die nog alleen zijn? Het is onze verantwoordelijkheid, onze opdracht te versterken wat dreigt te sterven. Een verwoeste kerk in Syrië, een groep geheime gelovigen in Noord-Korea, een weduwe in Nigeria. Als één van ons lijdt, lijden we allemaal (mee). We zijn op die plekken

waar de nood het hoogst is. Want voor familie is geen gevaar is te groot en geen plek onbereikbaar. Wat begon met de moedige Anne van der Bijl is vandaag de dag nog belangrijker dan ooit. Jouw gebed en betrokkenheid zorgt ervoor dat vervolgde christenen niet alleen zijn.

Download de gebedsapp

Dagelijks in verbinding staan met jouw vervolgde broeders en zusters? Dat kan met de Open Doors GebedsApp! Deze app geeft jou elke dag een nieuw gebedspunt uit de vervolgde kerk.

Ieder gebedspunt wordt ondersteund met een afbeelding of video. Dit brengt de vervolgde kerk dichterbij dan ooit.

Open de notificatie, bekijk het gebedspunt en bid mee. Want gebed, dát is waar vervolgde christenen om vragen.

Download via de Apple Store

Of in Google Play

Avond van gebed

Elke twee maanden zenden we een livestream uit waarin we met zoveel mogelijk christenen bidden voor de vervolgde kerk. Met deze avonden willen we een muur van gebed om de vervolgde christenen heen zetten. Bid je ook mee? Ga naar opendoors.nl/avond en meld je aan!

Social media

 

Volg Open Doors op Facebook en Instagram en lees de meest actuele verhalen uit de vervolgde kerk.   

Open Doors:
Op de bres voor vervolgde christenen