Sprekers

Welke sprekers kun je verwachten tijdens het volwassenenprogramma van de New Wine Zomerconferentie 2022?

Tim en Rachel Hughes

Hoofdsprekers

 Tim en Rachel leiden Gas Street Church in Birmingham, een
gemeente met veel studenten en gezinnen en een duidelijke focus op muziek en aanbidding enerzijds en sociale betrokkenheid anderzijds. Zij planten deze gemeente toen zij in 2015 vanuit de Holy Trinity Brompton in Londen werden uitgezonden. 

Tim Hughes

Instagram: @thughes77 — Twitter: @timhughes77
Tim is de hoofdpastor van de Gas Street Church in Birmingham, die hij samen met zijn vrouw Rachel leidt. Hij is een aanbiddingsleider en songwriter die bekend is geworrden met liedjes als “Here I Am to Worship”, “Happy Day”, “The Way” en “Hope and Glory”. Hij was ook de pionier van Worship Central, een beweging van aanbiddingsleiders en muzikanten met een verlangen om mensen God te laten ontmoeten, toegerust te worden als aanbiddingsleiders, zodat de plaatselijke kerk opgebouwd kan worden. Hij is vader van vijf kinderen; Phoebe, Simeon, Loïs, Juda & Zomer.

Rachel Hughes

Spreker

Rachel Hughes —@remhughes78
Rachel is de hoofdpastor van de Gas Street Church in Birmingham, samen met haar man Tim. Ze is heeft een passie om jonge vrouwen de bevrijdende kracht van Gods waarheid te laten zien; hen te inspireren en hen te helpen om hun talenten te ontdekken of dit nu leiding geven is aan hun gezinnen of dit een andere taak is. Rachel heeft een achtergrond in televisie en media en werkte voor de BBC in Londen voordat ze bij de staf van Holy Trinity Brompton (HTB) kwam. Daar gaf ze leiding aan de afdeling Creativity & Arts. Rachel heeft onlangs met haar zus een nationale bediening opgezet om vrouwen aan te moedigen en te empoweren, genaamd ‘The Orchard’. Rachel en haar man Tim hebben vijf kinderen. 

Bart Visser

Spreker

Bart opent de conferentie op zaterdagavond met een inleiding op het thema ‘United’. Als lid van de programmacommissie weet hij als geen ander wat dit thema behelst. Hij is stafmedewerker van New Wine Leiderschap en Organisatie. Muziek en Leiderschap hebben zijn interesse. 

foto: Paul van der Klei
foto: Willem Jan de Bruin

Dirk Jan Horjus

Spreker

Donderdagavond spreekt Dirk Jan Horjus hoe je eenheid handen en voeten kunt geven in je eigen leven en in je eigen gemeente. Dirk Jan is missionair predikant in Utrecht bij de baptistengemeente De Rank.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Programma

Next

Zaterdag 23 juli

Zondag 24 juli

Maandag 25 juli

Dinsdag 26 juli

Woensdag 27 juli

Donderdag 28 juli

Vrijdag 29 juli

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Zaterdag 23 juli

Zondag 24 juli

Maandag 25 juli

Dinsdag 26 juli

Woensdag 27 juli

Donderdag 28 juli

Vrijdag 29 juli