Sprekers

Welke sprekers kun je verwachten tijdens het volwassenenprogramma van de New Wine Zomerconferentie 2022?

Tim en Rachel Hughes

Hoofdsprekers

 Tim en Rachel leiden Gas Street Church in Birmingham, een
gemeente met veel studenten en gezinnen en een duidelijke focus op muziek en aanbidding enerzijds en sociale betrokkenheid anderzijds. Zij planten deze gemeente toen zij in 2015 vanuit de Holy Trinity Brompton in Londen werden uitgezonden. 

Tim Hughes

Instagram: @thughes77 — Twitter: @timhughes77
Tim is de hoofdpastor van de Gas Street Church in Birmingham, die hij samen met zijn vrouw Rachel leidt. Hij is een aanbiddingsleider en songwriter die bekend is geworrden met liedjes als “Here I Am to Worship”, “Happy Day”, “The Way” en “Hope and Glory”. Hij was ook de pionier van Worship Central, een beweging van aanbiddingsleiders en muzikanten met een verlangen om mensen God te laten ontmoeten, toegerust te worden als aanbiddingsleiders, zodat de plaatselijke kerk opgebouwd kan worden. Hij is vader van vijf kinderen; Phoebe, Simeon, Loïs, Juda & Zomer.

Rachel Hughes

Spreker

Rachel Hughes —@remhughes78
Rachel is de hoofdpastor van de Gas Street Church in Birmingham, samen met haar man Tim. Ze is heeft een passie om jonge vrouwen de bevrijdende kracht van Gods waarheid te laten zien; hen te inspireren en hen te helpen om hun talenten te ontdekken of dit nu leiding geven is aan hun gezinnen of dit een andere taak is. Rachel heeft een achtergrond in televisie en media en werkte voor de BBC in Londen voordat ze bij de staf van Holy Trinity Brompton (HTB) kwam. Daar gaf ze leiding aan de afdeling Creativity & Arts. Daarnaast was ze thuis om voor hun vijf jonge kinderen te zorgen. Rachel heeft onlangs samen met haar zus een nationale bediening opgezet om vrouwen aan te moedigen en te empoweren, genaamd ‘The Orchard’.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Donderdag 22 juli

Vrijdag 23 juli

Zaterdag 24 juli

Zondag 25 juli