Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien weten wij het antwoord al direct via de veelgestelde vragen en antwoorden op deze pagina. Kom je er niet uit? Stuur een mailtje.

Medewerkers

Er zijn veel verschillende functies. Je kunt denken aan kidsmedewerker, schoonmaak, technische dienst, servicepunt. Wil je een specifieke taak en wil je eerst meer weten? Mail dan naar medewerkers@new-wine.nl.

Als je dit jaar voor de eerst keer medewerker bent, vragen we je twee namen van referenties op te geven, dit mogen geen familieleden zijn. Omdat we je nog niet kennen, hopen we op deze manier wat meer van je te weten te komen.

In de meeste teams mag je vanaf 16 jaar meewerken. Voor vragen hierover kan je mailen naar Willemieke Aikema.

Als je medewerker bent in een van de kindertenten of bij NEXT heb je een zogeheten Verklaring Omtrent Gedrag van de gemeente waar je woont nodig. Na je aanmelding sturen we een mail met informatie daarover naar je.

Dat zal per team wisselend zijn, maar reken op 4/6 uur per dag. Binnen het NEXT team worden andere afspraken gemaakt, daar werk je minimaal 8 uur per dag.

Als medewerker kun je tegen een gereduceerd tarief naar de conferentie komen. Je betaalt 50 euro, daarvoor kun je gebruik maken van de maaltijden, overnachten en gedeeltelijk, als je niet werkt, het programma volgen. Aanmelden als medewerker kan via deze site.

Nee, als je niet mee wilt eten, dan zijn er voor jou als medewerker geen kosten. 

Ja, partner en kinderen mogen overnachten op het terrein van de medewerkers. Je kunt er ook voor kiezen om bij vrienden of gemeenteleden op het kampeerveld te staan. De gezinsleden betalen wel voor de conferentie. 

Dat is op dit moment nog niet bekend. Teamleiders en coördinatoren informeren je ruim van te voren.

Ja. We hebben veel medewerkers nodig. Je kunt je aanmelden via de reserveringspagina van True Tickets (via deze site te bereiken). Medewerkers zijn ook nodig bij de opbouw en afbouw. 

In de meeste teams mag je vanaf 16 jaar meewerken. Voor vragen hierover kan je mailen naar Willemieke Aikema.
 
 
 
 
 
 
 
 

Praktisch

Er is een gevarieerd programma voor volwassenen, Generation, Next en kinderen. Naast de morgen en avonddiensten zullen er weer seminars aangeboden worden met diverse onderwerpen. Open Doors en Tearfund zullen ook een deel van het programma invullen.

Er is BHV, EHBO en een veiligheidsteam aanwezig.

New Wine wil iedereen de mogelijkheid geven om van de conferentie te genieten. Drempels om mee te doen proberen we zoveel weg te nemen. Een doventolk, aangepast sanitair en rolplanken zijn standaard.

Dit jaar mag je alleen in kleine tenten kamperen (3×3). Helaas kunnen er geen caravans of campers toegelaten worden op het kampeerterrein van NEXT.

Nee de keuze is reuze. Kijk welke diensten en seminars je aanspreken. Leer, ontdek en geniet.

Ja ook dit jaar kun je ‘buiten de deur’ eten of afhalen. Ook zal er weer de mogelijkheid zijn om vers brood en andere boodschappen te doen. 

Bij het servicepunt kun je tegen betaling je telefoon opladen.

Ja, station Boxtel is goed te bereiken. 

Corona

Dit is nog niet bekend. In de buitenruimte verwachten wij dit niet. Uiteraard is het aan deelnemers zelf te beslissen of ze wel of geen mondkapje ter bescherming willen dragen.

We volgen hierin het beleid van het RIVM, zoals vermeld op de website van de Rijksoverheid.

We weten op dit ogenblik nog niet welke regels gelden in juli 2022. We gaan ervan uit dat iedereen negatief getest is en dat we ons gezond verstand gebruiken.

De mensen die als EHBO’er meegaan zullen op het moment dat er (medische)hulpverlening moet plaatsvinden dit doen volgens de richtlijnen. Hierbij worden de richtlijnen gevolgd van het Rode Kruis.

Als de conferentie niet door kan gaan in verband met de coronamaatregelen krijg je de mogelijkheid om je geld terug te ontvangen.

Dit is nog niet bekend. Houd de informatiekanalen van New Wine in de gaten. We actualiseren dit antwoord, zodra we meer weten.

Er zullen schoonmaakploegen aanwezig zijn die regelmatig toiletten en douches schoonmaken.

We gaan uit van een testbeleid, waarbij iedereen van te voren getest zijn. Door de negatieve testuitslag vormen we daarna met elkaar een bubbel. 1,5m afstand is hierbij niet meer noodzakelijk, maar wel raadzaam. Net als regelmatig je handen te wassen.

Op dit moment is nog niet duidelijk welke eisen er gesteld worden aan deelname op gebied van testen of vaccinaties. Het zou kunnen dat er om een negatieve test gevraagd gaat worden, houd daar rekening mee. Houd de informatiekanalen van New Wine in de gaten.

We raden het iedereen aan om vijf dagen ná New Wine een test te doen om zo eventuele besmettingen vroegtijdig op te sporen.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Donderdag 22 juli

Vrijdag 23 juli

Zaterdag 24 juli

Zondag 25 juli