Hoop

uitleven!

Save the date: New Wine Zomerconferentie 2024

Wat is de New Wine Zomerconferentie?

Als je voor het eerst naar de Zomerconferentie gaat, of overweegt dit te doen, dan heb je misschien vragen over wat je kunt verwachten. Een week kamperen op een landgoed zonder elektriciteit, hoe gaat dat? En hoe kom ik aan eten? Welk programma is er? Hoe moet het met de kinderen?  Kortom veel praktische vragen waar je een antwoord op zoekt.

Of misschien wil je gewoon een dag komen en wil je weten hoe je op het terrein komt, hoe de plattegrond er uit ziet, welke seminars er op welke dag er zijn, of welke sprekers er zijn. En is het alleen maar serieus of valt er nog wat te lachen en gewoon vakantie te vieren?

Nou zeker! Een gezellig dorpsplein met foodtrucks, boekentent, een zomerpodium met muziek en vermaak. Je hoeft je echt niet te vervelen! 

Wil je meer weten? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Mail dan naar info@new-wine.nl

Hoop uitleven!


Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop steeds blijft toenemen door de kracht van de heilige Geest.

Romeinen 15:13

Laatste nieuws

Programma NWZC24

Wat is er weer veel te zien, te horen en te beleven op de Zomerconferentie! Dat is supermooi, maar maakt het maken van keuzes best

Promovideo

Video afspelen