Kerkleidersdag New Wine Zomerconferentie

Ben je predikant, voorganger, kerkelijk werker, pionier, trekker van een nieuwe beweging of heb je een informele leidersrol in de gemeente? Dan ben je van harte welkom op onze Kerkleidersdag. Deze is op maandag 22 juli van 9:15 tot 18:30 uur. Je krijgt een speciaal dagprogramma op het terrein van de New Wine Zomerconferentie in Liempde, waarin je kennis maakt met New Wine, inspirerende sprekers hoort en collega’s ontmoet. Een programma voor zowel regelmatige bezoekers als leiders die een eerste keer willen proeven. Deelname aan de dag kost je niets.

New Wine en leiders

New Wine is een internationale vernieuwingsbeweging van en voor kerken, die zich richt op het werk van de heilige Geest en het doorgebroken Koninkrijk van God. Kerkleiders spelen vanaf het begin een grote rol in onze beweging. Niet alleen tijdens de Zomerconferentie die we jaarlijks organiseren. Ook door het jaar heen komen groepen kerkleiders samen tijdens New Wine retraites. Daarnaast zijn er maandelijkse regiogroepen voor ontmoeting, verdieping en ministrygebed. En we bieden studietrajecten aan op de Theologische Universiteit in Utrecht en aan het Evangelisch College.

Programma: inspireren, ontmoeten en leren

De Kerkleidersdag begint maandag 22 juli om 9:15 uur met een ochtendviering in de grote Celebration-tent. Samen met ruim vijfduizend conferentiedeelnemers luister je naar A.J. Swobeda. Swobeda geeft les aan de Bushnell Universiteit in Bijbelse theologie en wereldchristendom. Daarnaast leidt hij een masterprogramma rond de heilige Geest en leiderschap aan op het Fuller Theological Seminary. Hij schreef onder andere het bekroonde Subversive Sabbath: over de kracht van rust nemen in een wereld die alsmaar doordendert.

  • Na de ochtendviering staat vanaf 10:45 uur koffie of thee voor je klaar in de Movement-tent en kun je de andere deelnemers aan de Kerkleidersdag ontmoeten. Hieronder het programma:
  • 10:45 Welkom, ontvangst & ontmoeting – Movement
  • 11:15 Seminar Theologie van het Koninkrijk: meebewegen met wat God aan het doen is, door Ronald Westerbeek – Connect
  • 12:30 Lunch en ontmoeting – Movement
  • 13:30 Workshop Profetie: leren en doen in de praktijk, door Ron Becker en Loes de Best – Connect
  • 15:00 Koffie, thee en ontmoeting – Movement
  • 16:00 Seminar door Alpha Nederland …tenzij God komt opdagen! Over de kerk als werkplaats van Gods Geest door Joost Klok en Arnoud Drop – Connect
  • 17.00 Borrel en afsluiting – Connect

Je mag na de maaltijd gerust nog een tijdje op het terrein blijven. Zo kun je naar de avondbijeenkomst gaan die om 19:00 uur in Celebration begint.

Aanmelden en meer informatie? Meld je aan via sander.ris@new-wine.nl of via whatsapp 06 – 198 632 93. Je mag als je dat wilt je collega meenemen, een kerkleider in je gemeente of je eventuele partner. Deze zijn van harte welkom. Mocht je meer willen weten: stel je vragen aan stafwerker Sander Ris of aan mede-gastheer van deze dag Martijn Stuiver.

Predikant Sander Ris
T: 06 198 632 93
LinkedIn
E-mail

Kerkleider Martijn Stuiver
T: 06 114 411 27
LinkedIn
E-mail

Categorie: , ,

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Nieuws

New Wine stelt voor het eerst kampeerstop in

Voor het eerst in de geschiedenis van New Wine Nederland is er een kampeerstop voor deelnemers van de New Wine Zomerconferentie. De aanmeldingen gingen dit jaar zo snel,dat de tweeduizend beschikbare kampeerplekken op Landgoed Velder in Liempde nu alzijn volgeboekt. Het is nog wel mogelijk voor medewerkers om zich aan

Lees verder »
Algemeen

Programma NWZC24

Wat is er weer veel te zien, te horen en te beleven op de Zomerconferentie! Dat is supermooi, maar maakt het maken van keuzes best lastig. Via de onderstaande link in het programma kom je terecht op het blokkenschema per dag. In een oogopslag kun je niet zien wat er

Lees verder »