Medewerkers gezocht!

Ook komende zomer kan de Zomerconferentie niet zonder de vrijwillige inzet van medewerkers.

Voordeel is dat je als medewerker gratis de Zomerconferentie kan bijwonen in ruil voor jouw inzet. Daarnaast eet je voor 60 euro de hele week mee in de cateringtent voor de medewerkers.

Voor de volgende taken kun je jezelf aanmelden:

Generation zoekt jou! ????
Heb jij zin om de Zomerconferentie onvergetelijk te maken?! Het Generation-team kan je hulp goed gebruiken! ???? We zijn druk bezig met toffe plannen voor de Zomerconferentie, maar dat lukt niet zonder jou. Wil jij ons helpen met het inrichten van de tent ????, communicatie ???? of wat andere praktische dingen tijdens de week zelf? Laat het ons weten via [email protected] of stuur ons een privébericht via social media. Zonder jou geen Generation! ????

Stewards
Wil jij het visitekaartje van New Wine zijn? Ben je service verlenend en proactief? Houd je daarnaast je hoofd koel bij calamiteiten? Altijd al met een geel hesje willen rondlopen?  Dan zijn we op zoek naar jou om te helpen als steward bij de zomerconferentie in 2023. Je werkt in een shift van 4-6 uur per dag.

Voor meer info kun je mailen naar [email protected]

Locatiebeheerder
Openen van alle tenten, zoals de Celebrationtent, seminar tenten ed
– Tijdens de dienst letten op veiligheid (vrij blijven looppaden)
– Helpen bij praktische zaken als ventilatie, watervoorziening, indien nodig
– afsluiten tenten aan het eind van de dag
– Aanspreekpunt productie en beveiliging.

Medewerkers voor team Commercie
Het centrale plein van het conferentieterrein wordt het Dorpsplein genoemd. Een gezellige plek met foodtrucks, experiences, de boekentent en een open podium. Heb je gevoel voor gastvrijheid, eten en drinken of commercie. Lees dan meer over hoe jij bij kunt dragen.

Op-en afbouwploeg en technische dienst
Voordat de conferentie kan beginnen is er al veel werk verzet. Er zijn diverse teams bij het opbouwen; hekken, elektra, ict, terrein, sanitair en water, logistiek en magazijn en tentinrichting. Voor meer informatie over deze taken, klik hier.

Kinderwerk: Tentleiders en teamleden
Je bent samen met een andere medewerker en onder leiding van de tentleider verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorgt voor rust in de groep. Je doet enthousiast mee met het programma en bent een voorbeeld voor de kinderen. Meer over taken en functie-inhoud lees je hier.

BHV-er
Dit is geen medewerkerstaak, maar een vrijwillige taak naast je medewerker of deelnemer zijn.
Ben jij in het bezit van een geldig BHV-certificaat en zou je bij calamiteiten willen helpen, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.Categorie: , ,
Wil je meewerken, maar weet nog niet goed wat te verwachten? Mail naar [email protected] Ze vertelt je graag meer.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Nieuws

Kerkleidersdag New Wine Zomerconferentie  

Ben je predikant, voorganger, kerkelijk werker, pionier of heb je een informele leidersrol in de gemeente? Dan ben je van harte welkom op onze Kerkleidersdag, op maandag 24 juli van 9:15 tot 18:30 uur. Je krijgt een speciaal dagprogramma op het terrein van de New Wine-Zomerconferentie in Liempde, waarin je

Lees verder »
Algemeen

Steun New Wine!

Geef je eenmalige gift via de QR code of word donateur. New Wine Nederland organiseert niet alleen de New Wine Zomerconferentie, maar ontwikkelt cursusmaterialen over gebed, pastoraat en aanbidding. Daarnaast ondersteunen we kerken en leiders om in de kracht van de Heilige Geest te dienen, om te verwachten, te verdiepen

Lees verder »