Medewerkers gezocht!

Ook komende zomer kan de Zomerconferentie niet zonder de vrijwillige inzet van medewerkers.
Voordeel is dat je als medewerker gratis naar de Zomerconferentie kunt gaan in ruil voor jouw inzet. Daarnaast eet je voor 70 euro de hele week mee in de cateringtent voor de medewerkers.

Je kunt jezelf aanmelden voor onder andere de volgende taken:

Steward
Wil jij het visitekaartje van New Wine zijn? Ben je service verlenend en proactief? Houd je daarnaast je hoofd koel bij calamiteiten? Altijd al met een geel hesje willen rondlopen?  Dan zijn we op zoek naar jou om te helpen als steward bij de zomerconferentie in 2024. Je werkt in een shift van 4-6 uur per dag. 

Medewerkers restaurant: 
In het medewerkers restaurant zorgen wij voor het uitserveren van de maaltijden aan de medewerkers. Je helpt mee aan de voorbereiding en het uitdelen van de maaltijden. Uiteraard hoort ook opruimen en de koffie erbij. Je werkt 1 shift per dag. Samen met een gezellig team maak je veel mensen blij met lekker eten. En je hoeft trouwens geen keukenprins/prinses te zijn, alle hulp is welkom!” 

Kinderwerk: teamleden
Heb je een hart voor kinderen? Meld je dan aan als teamlid voor het kinderwerk. Jij zorg er samen met je collega’s voor dat kinderen een supermooie tijd hebben tijdens de conferentie. Meestal begeleidt je samen met een collega een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorgt voor rust in de groep. Je doet enthousiast mee met het programma en bent een voorbeeld voor de kinderen. Meer over taken en functie-inhoud lees je hier.

Teamleider afbouw:
Als teamleider afbouw ga je nauw samenwerken met de teamleiders opbouw; Jan Pieter Haan en Klaas Hakvoort. Wat ga je doen?

  • Ongeveer 2 maanden voor de conferentie haak je in bij de opbouwplannen, zodat je zicht krijgt op wat er afgebouwd moet worden.
  • Je denkt ook mee over het afbouwen, zodat aandachtspunten al bij het opbouwen kunnen worden meegenomen.
  • Een maand voor de conferentie maak je de bezetting en de ploegenplanning voor de afbouw op.
  • Tijdens de conferentie stuur je het afbouwplan bij op details en instrueer je diverse ploegleiders en afbouwers.
  • Vanaf de vrijdag start je de afbouw in en stuur je als spin in het web bij waar nodig.

Wat vragen we van je?

  • Evenwichtig: jij laat je niet gek maken.
  • Vindingrijk: je kunt slim en snel bijsturen.
  • Je kunt improviseren en goed met allerlei mensen overweg.
  • Je bent bereid 2 maanden 4 uur per week in de voorbereiding van het afbouwplan te steken, en tijdens de conferentie een deel van de dag daaraan te besteden.
  • De afbouw duurt in ieder geval tot en met de zondag na de zomerconferentie.

Meer info? Mail naar Klaas Hakvoort of Jan Pieter Haan

Op-en afbouwploeg en technische dienst
Lekker actief bezig zijn? Geef je dan op voor de op-en afbouwploeg en de technische dienst. Voordat de eerste bezoekers hun tent opzetten, kun je in de week daarvoor helpen met de opbouw van de conferentie. Denk aan hekken plaatsen, ict installeren, voor sanitair en water zorgen, stukje logistiek en het inrichten van de tenten. Ook na afloop is er veel te doen. Voordeel van deze taken is, dat je tijdens de conferentie het hele programma kan volgen. Voor meer informatie over deze taken, klik hier.

Beamer Tijdens een samenkomst of seminar het projecteren van liederen of teksten. Bijvoorkeur heb je ervaring als met het bedienen van een beamer, je bent stressbestendig en kan snel schakelen. 
 
Poort Samen met je team ben je het eerste aanspreekpunt voor diegene die naar de conferentie komen. Je bent het eerste contact voor de deelnemers, voor de sprekers en musici, voor de medewerkers en voor de catering en leveranciers: dus voor iedereen die naar de conferentie komt. 
Je bent vriendelijk, gastvrij, je kan snel schakelen en kan zelfstandig werken. Je werkt in een shift van 4-6 uur per dag. 
 
Locatiebeheer 
Openen van alle tenten, zoals de Celebrationtent, seminar tenten ed 
– Tijdens de dienst letten op veiligheid (vrij blijven looppaden) 
– Helpen bij praktische zaken als ventilatie, watervoorziening, indien nodig 
– afsluiten tenten aan het eind van de dag 
– Aanspreekpunt productie en beveiliging 
Voor meer informatie klik hier.

Locatiebeheer NEXT 
Bij de start van de conferentie 
– Zorgen dat alle spullen in de juiste tenten terechtkomen 
– Praktische hulp waar nodig 
Tijdens de conferentie 
– Aansturen jeugdleiders bij het openen van de tenten 
– Tijdens de dienst letten op veiligheid (vrij blijven looppaden) 
– Zorgen dat materialen (o.a. laptop/beamer) op tijd klaar staan in de seminartenten, indien nodig 
– Helpen bij praktische zaken als ventilatie, watervoorziening, indien nodig 
– (Coördineren) afsluiten tenten aan het eind van de dag 
– Afsluiten terrein en overdragen aan beveiliging (evt. samen met lounge) 
– Aanspreekpunt productie en beveiliging 
Aan het eind van de conferentie 
– Coördineren opruimen en afbraak 

Medewerkers voor team commercie
Vind jij het leuk om commercieel bezig te zijn, ben je gastvrij en/of heb je gevoel voor catering? Sluit je dan aan bij ons team. Dan mag je actief zijn in het hart van de conferentie, op het dorpsplein. Het is een gezellige plek met foodtrucks, experiences, de boekentent en een open podium. Lees meer wat en hoe jij kunt bijdragen.

Jeugdleider NEXT: 
Als jeugdleider ben je actief in een team bestaande uit ongeveer 90 andere jeugdleiders. Je komt in een vaste groep van jeugdleiders en per er dag word je ingedeeld in de ochtend-, middag- of avondshift. Deze week ben jij het voorbeeldfiguur voor de tieners (12-17 jaar). Je loopt als het ware met de tieners op in het programma vol vieringen, seminars, workshops, sportenactiviteiten en vrije tijd met daarin aanbidding, onderwijs en ministry-gebed. Jouw taak is om de verbinding op te zoeken met deze jongeren en hun het gevoel te geven dat ze gewaardeerd en welkom zijn. Dat kan op verschillende manieren; je gaat naast hun zitten in de dienst, speelt een spelletje mee of gaat een gesprek met ze aan. Gods grootheid aanbidden & het hebben van plezier staat centraal deze week! 

BHV-er
Ben jij in het bezit van een geldig BHV-certificaat en zou je bij calamiteiten willen helpen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Let op: Dit is geen medewerkerstaak, maar een vrijwillige taak naast het zijn van medewerker of deelnemer.

Categorie: , ,
Wil je meewerken, maar weet nog niet goed wat te verwachten? Mail naar [email protected] Ze vertelt je graag meer.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Programma NWZC24

Wat is er weer veel te zien, te horen en te beleven op de Zomerconferentie! Dat is supermooi, maar maakt het maken van keuzes best lastig. Via de onderstaande link in het programma kom je terecht op het blokkenschema per dag. In een oogopslag kun je niet zien wat er

Lees verder »
Nieuws

2024 Kerkleidersdag New Wine Zomerconferentie  

Ben je predikant, voorganger, kerkelijk werker, pionier of heb je een informele leidersrol in de gemeente? Dan ben je van harte welkom op onze Kerkleidersdag, op maandag 22 juli van 9:15 tot 18:00 uur. Je krijgt een speciaal dagprogramma op het terrein van de New Wine-Zomerconferentie in Liempde, waarin je

Lees verder »