Medewerkers gezocht!

Ook komende zomer kan de Zomerconferentie niet zonder de vrijwillige inzet van medewerkers.

Voordeel is dat je als medewerker gratis de Zomerconferentie kan bijwonen in ruil voor jouw inzet. Daarnaast eet je voor 60 euro de hele week mee in de cateringtent voor de medewerkers.

Voor de volgende taken kun je jezelf aanmelden:

Stewards
Wil jij het visitekaartje van New Wine zijn? Ben je service verlenend en proactief? Houd je daarnaast je hoofd koel bij calamiteiten? Altijd al met een geel hesje willen rondlopen?  Dan zijn we op zoek naar jou om te helpen als steward bij de zomerconferentie in 2023. Je werkt in een shift van 4-6 uur per dag.

Voor meer info kun je mailen naar stewards@new-wine.nl

Cateringmedewerkers
In de Catering zorgen wij voor het uitserveren van de maaltijden voor de medewerkers.. Je helpt mee aan de voorbereiding en het uitdelen van de maaltijden. Uiteraard hoort ook opruimen en de koffie erbij. De dag is verdeeld in 3 shifts en je werkt 1 shift per dag.
“Samen met een gezellig team maak je veel mensen blij met lekker eten. En je hoeft trouwens geen keukenprins/prinses te zijn, alle hulp is welkom!”

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Willemieke Aikema.

Locatiebeheerder
Openen van alle tenten, zoals de Celebrationtent, seminar tenten ed
– Tijdens de dienst letten op veiligheid (vrij blijven looppaden)
– Helpen bij praktische zaken als ventilatie, watervoorziening, indien nodig
– afsluiten tenten aan het eind van de dag
– Aanspreekpunt productie en beveiliging.

Medewerkers voor team Commercie
Het centrale plein van het conferentieterrein wordt het Dorpsplein genoemd. Een gezellige plek met foodtrucks, experiences, de boekentent en een open podium. Heb je gevoel voor gastvrijheid, eten en drinken of commercie. Lees dan meer over hoe jij bij kunt dragen.

Op-en afbouwploeg en technische dienst
Voordat de conferentie kan beginnen is er al veel werk verzet. Er zijn diverse teams bij het opbouwen; hekken, elektra, ict, terrein, sanitair en water, logistiek en magazijn en tentinrichting. Voor meer informatie over deze taken, klik hier.

Kinderwerk: Tentleiders en teamleden
Je bent samen met een andere medewerker en onder leiding van de tentleider verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorgt voor rust in de groep. Je doet enthousiast mee met het programma en bent een voorbeeld voor de kinderen. Meer over taken en functie-inhoud lees je hier.

Ministryteams
Ministry-teamleden zijn geen medewerkers in formele zin volgens de definitie ‘minimaal 4 uur per dag werken’. Zij krijgen wel € 100,= korting als ze de hele week beschikbaar zijn. De ministry-teamleden worden geacht in ieder geval mee te doen met gebedsministry tijdens de avondbijeenkomsten en enkele keren overdag op andere momenten. Voor meer informatie zie Meewerken in een ministryteam. 

BHV-er
Dit is geen medewerkerstaak, maar een vrijwillige taak naast je medewerker of deelnemer zijn.
Ben jij in het bezit van een geldig BHV-certificaat en zou je bij calamiteiten willen helpen, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Beamisten
Tijdens een samenkomst of seminar het projecteren van liederen of teksten. Bij voorkeur heb je ervaring als met het bedienen van een beamer, je bent stressbestendig en kan snel schakelen.

Categorie: , ,
Wil je meewerken, maar weet nog niet goed wat te verwachten? Mail naar willemieke.aikema@new-wine.nl Ze vertelt je graag meer.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Steun New Wine!

Geef je eenmalige gift via de QR code of word donateur. New Wine Nederland organiseert niet alleen de New Wine Zomerconferentie, maar ontwikkelt cursusmaterialen over gebed, pastoraat en aanbidding. Daarnaast ondersteunen we kerken en leiders om in de kracht van de Heilige Geest te dienen, om te verwachten, te verdiepen

Lees verder »
Nieuws

Tentleider kinderwerk

Op ons terrein van de Vesting staan 10 tenten. We hebben 3 crèchetenten. Ben je tentleider, dan zorg je dat je tentteam en de kinderen daaromheen zich prettig en veilig voelen. Mail naar kinderwerk@new-wine.nl voor meer informatie.

Lees verder »