Medewerkers gezocht voor conferentie

Stewards
Wil jij het visitekaartje van New Wine zijn? Ben je service verlenend en proactief? Houd je daarnaast je hoofd koel bij calamiteiten? Altijd al met een geel hesje willen rondlopen?  Dan zijn we op zoek naar jou om te helpen als steward bij de zomerconferentie in 2021.

Kinderwerk
Je bent samen met een andere medewerker en onder leiding van de tentleider verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorgt voor rust in de groep. Je doet enthousiast mee met het programma en bent een voorbeeld voor de kinderen.

Catering:
In de Catering zorgen wij voor het uitserveren van de maaltijden voor de jongeren van Next en de medewerkers. Je helpt mee aan de voorbereiding en het uitdelen van de maaltijden. Uiteraard hoort ook opruimen en de koffie erbij. In de Snelle Hap wordt er friet e.d. gebakken en is er een verkooppunt voor snoep, fris en ijs. Samen met een gezellig team maak je veel mensen blij met lekker eten. En je hoeft trouwens geen keukenprins/prinses te zijn, alle hulp is welkom!

Opbouwmedewerker aanleg Data netwerk
Voor het aanleggen van het netwerk voor de livestream van de conferentie zoeken we twee medewerkers met kennis van IT netwerken (niet diepgaand maar de term switch moet niet tot vraagtekens leiden) Beschikbaar vanaf maandag t/m donderdag (19-22 juli). Je moet zelfstandig kunnen opereren, bent communicatief vaardig en werken op hoogte is voor jou geen probleem.

Kinderwerkers
Onderbouw (4-8 jaar) & Bovenbouw (9-12 jaar).
We verwachten we ruim 250 kinderen die we met elkaar een onvergetelijk weekend willen bezorgen.
Met ongeveer 50 medewerkers willen we samen met de kinderen God aanbidden en genieten van de manier waarop God werkt in de kinderen van Zijn Koninkrijk.
Wat verwachten we van je?
Een medewerker programmatenten is het hele weekend werkzaam in de Onderbouw- of Bovenbouwtent. Je bent samen met een andere medewerker en onder leiding van de tentleider verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorgt voor rust in de groep. Je doet enthousiast mee met het programma en bent een voorbeeld voor de kinderen.
Na afloop van het programma
· Ruim je met elkaar de tent op & evalueer je met de groep en hoor je hoe het gegaan is.
· ’s Ochtends van 09:00 tot 11:00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag.
· ’s Middags van 14.00 tot 16:00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag.
· ’s Avonds van 18:45 tot 20:45 uur op vrijdag, zaterdag en zondag in de Bovenbouwtent.

Veiligheid: Stewards
Wil jij het visitekaartje van New Wine zijn? Ben je service verlenend en proactief? Houd je daarnaast je hoofd koel bij calamiteiten? Altijd al met een geel hesje willen rondlopen? Dan zijn we op zoek naar jou! Word  steward bij de Zomerconferentie in 2021.

Schoonmaakploeg  
Help jij mee om de toiletten en douches schoon te houden? Alle medewerkers en bezoekers zullen je dankbaar zijn!

Poort
Bij de Poort/Toegang ontvangen we onze daggasten, je bent gastvrij, daadkrachtig en digitaal vaardig. Daarnaast is het handig als je stressbestendig bent, aangezien er ook ‘piek’ momenten bij de Poort zijn.

Wil je meer weten? De medewerkerscoördinator Willemieke Aikema vertelt je graag meer. Aanmelden als medewerker kan via Truetickets. Na aanmelding kun je kiezen welke taak bij jou past.

Categorie: , , ,
Geen conferentie zonder voldoende medewerkers! Daarom, zit er voor jou iets bij op deze vacaturelijst?

Deel dit verhaal:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: [email protected]

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia