Meedoen aan de Ministrycursus

Gebedsministry – luisterend bidden – is één van de drie belangrijke elementen bij samenkomsten van New Wine, naast lofprijzing en bijbels onderwijs. Ook tijdens de zomerconferentie zijn ministryteams beschikbaar om met je te bidden. Maar waarom zou je de zomerconferentie niet gebruiken om zelf deze gebedsvorm te leren toepassen?

  • Je hebt wellicht ervaren hoe het is en denkt: daar zou ik meer van willen weten.
  • Je hebt zelf al eens met iemand gebeden en wilt meer info over de basis onder je gebed.
  • Je wilt al langere tijd een gebedsministrycursus volgen, maar het komt er niet van: te druk, de cursus is te ver weg, etc.Je wilt al langere tijd een gebedsministrycursus volgen, maar het komt er niet van: te druk, de cursus is te ver weg, etc.

Tijdens de conferentie heb je de gelegenheid om zowel te ontvangen als uit te delen. Je maakt volop gebedsministry mee, en je leert tegelijk het ook zelf te doen. Een mooiere combinatie is er niet!

In 2020 is het materiaal voor de ministrycursus vernieuwd. Deze bestaat uit drie modules. Op de zomerconferentie gaan we aan het werk met ‘Module 1, De basis van gebedsministry.’ In vijf bijeenkomsten is er uitleg over de inhoud van gebedsministry en de onderliggende waarden ervan. Iedere bijeenkomst passen we de inhoud direct toe in kleine groepjes.

De ministrycursus op de zomerconferentie bestaat uit:

  • Vijf cursusmomenten van 11.00 tot 13.00 uur
  • Let op: de cursus loopt ook op zondag en dinsdag, dus ook op momenten dat andere conferentiegangers vrij zijn.
  • Je kunt als je wilt extra kennis en ervaring opdoen tijdens andere seminars op de conferentie over bijvoorbeeld ‘genezing’ of ‘spreken in tongen’.
  • De ministrycursus tijdens de zomerconferentie is een volwaardige cursus, waarna je als teamlid in je eigen gemeente of op een andere New-Wine bijeenkomst, je kunt inzetten als ministry-bidder. Wel is het aan te bevelen (als je een poosje ervaring hebt opgedaan) de modules 2 en 3 te volgen.

Meer weten? Neem contact op met Jolanda Aantjes. Wil jij je aanmelden voor de cursus? Meld je dan aan via deze link naar het aanmeldformulier.

Voor de cursus moet het vernieuwde ministrycursus boek ‘Module1: De basis van gebedsministry’ aangeschaft worden. Kosten zijn € 10,50. Het boek kan besteld worden via de webshop.

Voor de 1e cursusbijeenkomst raden we je aan om de ‘Introductie’ en ‘Sessie 1: de heelheid van Gods koninkrijk’ te hebben gelezen.

Categorie:

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Let op! De vroegboekkorting is tot 1 maart!

Nog ruim een week en dan loopt de vroegboekkorting af om voordelig naar de New Wine Zomerconferentie te gaan. Als je vaker naar de conferentie bent geweest, dan weet je dit vast wel. Maar wellicht een mooi moment om twijfelaars in je familie- of gemeentekring over de streep te trekken

Lees verder »
Algemeen

Prophetic Ministry

Tijdens de New Wine Zomerconferentie bieden we gebed en profetie aan voor jou (of je team) via ‘prophetic ministry’. Samen met twee of drie mensen uit het prophetic ministryteam luister je naar wat er in Gods Vaderhart is voor jou en wat Hij wil delen. De gave van profetie is

Lees verder »