NEXT afgelast

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, we hebben vanavond helaas moeten besluiten om 24 uur-NEXT af te gelasten. Wat is dat enorm balen!!

Aanleiding voor dit besluit is de extra persconferentie van het demissionaire kabinet vrijdag, waarin de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt en is aangekondigd dat alle evenementen waarbij er geen vaste zitplaatsen zijn, geschrapt worden tot 14 augustus.

Twee weken geleden moesten we al besluiten om de 3-daagse Next conferentie niet door te laten gaan, meerdaagse evenementen mochten immers niet tot 25 juli. Met man en macht is gewerkt aan een mooi alternatief: 24 uur-NEXT op Liempde. De vergunning was binnen, alles was in kannen en kruiken, maar nu zijn we dan toch in het zicht van de finish gestrand. Auw!

Tegelijkertijd zijn we dankbaar voor de enorme inzet die zoveel vrijwilligers hebben gepleegd om van alles mogelijk te maken, zodra het zou kunnen. Daar applaudisseren we voor! Ook voor hen is dit een enorme teleurstelling.

Voor alle duidelijkheid, wat wel door gaat en waar we nog steeds enthousiast over zijn, is de uitzending van onze digitale conferentie van donderdag 22 juli tot en met zondag 25 juli vanuit De Lichtboog in Houten. Het thema ‘Leven met Jezus’ is misschien wel actueler dan ooit op een moment als dit. Je kunt dit programma natuurlijk thuis online volgen, maar ook in de vorm van je eigen Tiny Wine, een kleine groep op een camping of waar dan ook, om er daarna over na te praten. Verder zal het voor een beperkte groep bezoekers mogelijk zijn om naar De Lichtboog te komen, daarover later meer.

Categorie: , ,
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, we hebben vanavond helaas moeten besluiten om 24 uur-NEXT af te gelasten. Wat is dat enorm balen!!

Deel dit verhaal:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Verhalen van de vervolgde kerk – Een anonieme broeder uit India

In twee seminars ontmoet je vervolgde christenen die hun verhalen met je delen. Indringende verhalen over (toenemende) vervolging, maar ook over wonderen en een diep geloof. In deze seminar vertelt een Indiase broeder, die vanwege zijn veiligheid niet herkenbaar in beeld mag komen, over de toenemende druk op de Indiase kerk.

Simon Visser werkt als spreker en inspirator bij Open Doors. Hij spreekt regelmatig in kerken, scholen en op events om de inspirerende lessen en indringende verhalen uit de vervolgde kerk te delen. De andere broeder in deze video is een christen uit India. Het is daar vaak niet veilig om voor je geloof uit te komen en bekend te maken dat je christen bent. Zo ook voor deze man. Hij weet wat het is om te lijden in Jezus’ naam, maar ook om wonderen van de Here God mee te maken.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia