Meer jongeren welkom bij 24-uur NEXT

Goed nieuws: als je snel bent, kun je naar de NEXT Zomerconferentie (13 t/m 17 jaar). De laatste honderd plaatsen zijn vanaf 1 juni te boeken.

Na aanvankelijk – wegens enorme toeloop – even een stop te hebben gezet op de aanmeldingen, is deze met ingang van 1 juni opgeheven. Inmiddels is duidelijk geworden dat NEXT nog maar maximaal honderd tieners kan verwelkom op ons evenemententerrein in Liempde. Wie nog nog last-minute wil doen, kan zijn/haar groep HIER aanmelden, inclusief leiding. De naam van de groep is na toewijzing vervolgens zichtbaar bij het boeken van tickets voor deelnemers. Let op, als leider moet je jezelf ook nog even opgeven als medewerker. Wees er zo snel mogelijk bij, want vol=echt vol. Meer over het evenement zelf vind je hier of via de kanalen van NEXT.

Categorie: , , ,
Goed nieuws: als je snel bent, kun je naar de NEXT Zomerconferentie (13 t/m 17 jaar). De laatste honderd plaatsen zijn vanaf 1 juni te boeken.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Volwassenen

Profetische Bootcamp

Bij deze zogenaamde ‘Profetische Bootcamp’ gaan we een uurtje oefeningen doen om je profetische spieren te trainen in het luisteren naar wat er in Gods Vaderhart leeft voor jezelf en/ of de ander. Wil je oefenen en ben je benieuwd? De bootcamp is op woensdag- en donderdagmiddag van 14.30-15.30 uur,

Lees verder »

Prophetic Appointments

Bij een prophetic appointment gaan er 2 of 3 mensen voor je luisteren naar wat er in Gods hart voor je leeft. Zij doen dit door afstemmen op Gods Vaderhart en de indrukken die ze dan ontvangen worden met je gedeeld ter bemoediging, tot troost en opbouw van je eigen

Lees verder »