Meer jongeren welkom bij 24-uur NEXT

Goed nieuws: als je snel bent, kun je naar de NEXT Zomerconferentie (13 t/m 17 jaar). De laatste honderd plaatsen zijn vanaf 1 juni te boeken.

Na aanvankelijk – wegens enorme toeloop – even een stop te hebben gezet op de aanmeldingen, is deze met ingang van 1 juni opgeheven. Inmiddels is duidelijk geworden dat NEXT nog maar maximaal honderd tieners kan verwelkom op ons evenemententerrein in Liempde. Wie nog nog last-minute wil doen, kan zijn/haar groep HIER aanmelden, inclusief leiding. De naam van de groep is na toewijzing vervolgens zichtbaar bij het boeken van tickets voor deelnemers. Let op, als leider moet je jezelf ook nog even opgeven als medewerker. Wees er zo snel mogelijk bij, want vol=echt vol. Meer over het evenement zelf vind je hier of via de kanalen van NEXT.

Categorie: , , ,
Goed nieuws: als je snel bent, kun je naar de NEXT Zomerconferentie (13 t/m 17 jaar). De laatste honderd plaatsen zijn vanaf 1 juni te boeken.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Nieuws

Kerkleidersdag New Wine Zomerconferentie  

Ben je predikant, voorganger, kerkelijk werker, pionier of heb je een informele leidersrol in de gemeente? Dan ben je van harte welkom op onze Kerkleidersdag, op maandag 24 juli van 9:15 tot 18:30 uur. Je krijgt een speciaal dagprogramma op het terrein van de New Wine-Zomerconferentie in Liempde, waarin je

Lees verder »
Algemeen

Steun New Wine!

Geef je eenmalige gift via de QR code of word donateur. New Wine Nederland organiseert niet alleen de New Wine Zomerconferentie, maar ontwikkelt cursusmaterialen over gebed, pastoraat en aanbidding. Daarnaast ondersteunen we kerken en leiders om in de kracht van de Heilige Geest te dienen, om te verwachten, te verdiepen

Lees verder »