Elk jaar bezoeken zo'n vijfduizend mensen de New Wine Zomerconferentie. Maar waarom zou je eigenlijk gaan? De organisatie vroeg het de familie Zuurman (vier kinderen), die al jaren trouw bezoeker is.

Moeder Sietske: “Eerst waren we terughoudend. We wisten bijvoorbeeld niet hoe het zou aanslaan bij de kinderen. Maar we waren al snel verkocht. We merkten dat de Heilige Geest hier aan het werk is. Ik heb in de diensten en workshops geleerd hoe rijk je bent als je God volledig toelaat in je leven. En je kunt je vakantie zo druk maken als je zelf wilt. Je kunt dagelijks samenkomsten, workshops en lezingen volgen, maar ook tijd voor jezelf nemen. Er is ook persoonlijke aandacht voor kinderen en het bijzondere is: ook zij ervaren hier God. Onze zoon kwam bijvoorbeeld terug van de jeugdtent en vertelde: ‘Ik voelde dat de Heilige Geest kwam. Het ging ineens waaien en Hij ging helemaal door me heen.’ We zijn zo blij dat onze tieners ook graag gaan en op een prettige manier iets van God zien. Inmiddels is het allang geen vraag meer of we weer gaan, het is nu elk jaar een feit.”

De veelzijdige Zomerconferenties van New Wine zijn gericht op alle leeftijden. Het hoofdprogramma is voor volwassenen, daarnaast zijn er aparte programma’s voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de allerkleinsten is er een crèche aanwezig. De dagindeling bestaat uit allerlei diensten, seminars en aanbidding. Daarnaast zijn er ontspannende activiteiten zoals cabaret, dans, muziek en toneel. Na elke dienst is er voor de bezoekers gelegenheid om voor zich te laten bidden, waarbij elk jaar weer mensen genezing vinden. Het thema van de Zomerconferentie voor 2016 is ‘Eenheid’.

Naar boven