De dinsdagmiddag is altijd een vrije middag tijdens de week van de New Wine Zomerconferentie. Fietsclub De Meesterknecht daagt je dit jaar uit om op dinsdag 25 juli te gaan voor ‘ongeremd fietsen’ tussen 12.30 en 17.00 uur. 

‘Afgelopen twee jaar hebben we als Meesterknecht een mooie tocht gefietst vanaf het terrein van de New Wine Zomerconferentie. Met zo'n vijftig fietsers per jaar hebben we genoten van fysiek bezig zijn, gesprekken en inspirerende sprekers onderweg. Ook dit jaar zijn we weer van de partij’, meldt de vereniging ‘voor fietsers die durven dienen’. 

Er is keuze uit twee verschillende afstanden, 60 kilometer en 100 kilometer. ‘We houden rekening met het verschil in niveau zodat iedereen een prachtige middag heeft om te genieten van het fietsen.’ 

Dit jaar hangen onze activiteiten samen rond het thema ‘Ongeremd’. 

‘Wil jij de sfeer proeven van de fietsconcepten van De Meesterknecht, dan is het meedoen aan deze tocht op New Wine een mooie gelegenheid. Welkom!’

Op dinsdag 25 juli verzamelen deelnemers - mannen en vrouwen - zich om 12.30 uur bij de ingang van het conferentieterrein in Biddinghuizen bij de vlag/doek van De Meesterknecht. Neem zelf je racefiets en helm mee. Let op: geen toerfietsen of mountainbikes.

Logo op zwart beeld

Naar boven