Vele handen maken licht werk. Da's echt waar. Help jij mee tijdens en voorafgaand aan de New Wine Zomerconferentie. We hebben de actuele vacatures op een rij gezet. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Teamleden Solid Rock (leeftijdscategorie: basisschoolgroep 3 en 4)
Een tentteamlid in het kinderprogramma is een man/vrouw met liefde voor God, passie voor kinderen en kan hen plezier, veiligheid en liefde geven. Samen met de tentleider bereid je het programma voor. In de ochtend is dat een inhoudelijk programma n.a.v. het (deel)thema. Er is een bijbelverhaal, aanbidding (door muziekband), een sketch en verwerking in groepjes (praten, knutselen, spel). De middag staat in het teken van sport/spel en creativiteit. Je organiseert met je team diverse (buiten) sportactiviteiten en verzint creatieve verwerkingsvormen. Soms is er een avond met een voorstelling. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden zodat de kids een gave week hebben en de medewerkers hun groepje goed kunnen leiden. Je begeleidt een groepje medewerkers. Je evalueert met hen de dag, bidt en bemoedigt hen.

Locatiebeheerders
Locatiebeheerders zijn het smeermiddel tijdens de New Wine Zomerconferentie. Het zijn de vrolijke gezichten die je verwelkomen bij de vieringen, de mensen die fietsen verplaatsen, de mensen die je aanspreken op (on)veilig gedrag. Het zijn ook de helden die alle seminartenten vooraf openen, én sluiten als iedereen nog napraat bij de tent of caravan. Uitdagend, fysiek soms best pittig, niet altijd gewaardeerd maar voor elkaar: keihard nodig. Het is vooral een dankbare taak. Gericht op de ander en de organisatie. Herken jij je hierin en wil ja naast het goede ontvangen ook vooral delen. Meld je dan hier aan en kies om te delen in het Koninkrijk als Locatiebeheerder.

Videomakers en -editors voor het Mediateam
Tijdens de conferentie zoeken we handige handen en ogen voor details bij het vastleggen van sfeerbeelden bij programma's volwassenen en kinderen. Dit voor het maken van een dagelijks kort Videojournaal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar het team.

Social media-redacteuren voor het Mediateam
Ben je (professioneel) bekend met het bijhouden van sociale mediakanalen en wil je posts verzorgen op onze kanalen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Daghulpen voor het kinderprogramma van de New Wine Zomerconferentie: per dagdeel 100-150 vrijwilligers nodig
Tijdens de Zomerconferentie van New Wine verwachten we in de tien kindertenten op het kinderterrein De Vesting ruim 1500 kinderen. Met ongeveer 200 medewerkers willen we genieten van de manier waarop God werkt in deze kinderen van Zijn Koninkrijk en samen met hen God aanbidden en plezier beleven.

Er zijn 200 medewerkers om ruim 1500 kinderen een onvergetelijke week te bezorgen en toch is dat te weinig om de kinderen de aandacht te geven die ze nodig hebben. We hebben per dagdeel ook nog ongeveer 100 tot 150 zogeheten daghulpen nodig.

Wat wordt er van je verwacht?
Als daghulp ben je één of twee dagdelen van de week werkzaam in één van de vijf programmatenten of in één van de drie crèchetenten. In de programmatenten ben je samen met een medewerker en onder leiding van een tentleider verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorg je voor rust in de groep. In de crèchetenten help je bij de verzorging van de allerkleinsten.
We hebben je hulp nodig in alle tenten met uitzondering van de Parelstenten, waar kinderen met speciale aandacht extra zorg krijgen.

Wanneer hebben we hulp nodig?

Op zondag zondag tot en met vrijdag in de ochtend van 08.45 tot 11.00 uur. 
Op zondag, maandag, woensdag en donderdag, 's middags van 13.30 tot 15.30 uur.
Op zondag, maandag, woensdag en donderdag (Boulders en Cornerstone), op maandag (Solid Rock), ’s avonds van 18.30 tot 20.45 uur.

Hoe meld je je aan?
Als je je nog niet hebt aangemeld, kun je dat doen via True Tickets. Volg dan de link uit je bevestigingsmail die je als deelnemer bij aanmelden hebt ontvangen. Je kunt dan aangeven wanneer je wel kunt of juist wanneer je niet kunt.
Je wordt op basis van deze gegevens ingedeeld in één van de tenten. Of ga op de zaterdag van de Zomerconferentie tussen 16.45 en 21.00 uur langs bij het Kidspoint op het kinderterrein De Vesting en geef je op!

Medewerkers crèchetenten
Tijdens de Zomerconferentie van New Wine verwachten we op het kinderterrein de Vesting ruim 1500 kinderen waarvan ruim 200 in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. Met ongeveer 20 medewerkers willen we in de drie crèchetenten samen met de kinderen genieten van de manier waarop God werkt in de kinderen van Zijn Koninkrijk.

Wat verwachten we van je:
-Een medewerker crèchetenten houdt van kleine kinderen en hun ouders en is de hele week werkzaam in één van de drie crèchetenten.
-Je bent samen met de daghulpen en onder leiding van een tentleider verantwoordelijk voor de jongste bezoekers van de New Wine Zomerconferentie. Samen met het team geef je de kinderen een liefdevolle en veilige plek,
je geeft ze aandacht en vertrouwen, zingt, leest voor en je knuffelt en verzorgt ze.

Tijdens het programma:
-Liggen, kruipen, lopen en spelen de kinderen in een beschermde omgeving.
-Mogen er geen foto’s van de kinderen gemaakt worden door de medewerkers; maar ook niet door de ouders. Hiervoor is een speciale New Wine fotograaf op het terrein aanwezig.

Na afloop van het programma:
-Ruim je met elkaar de tent op
-Evalueer je met de groep en hoor je hoe het gegaan is en of er bijzonderheden zijn geweest. Feedback, tips en bemoediging zijn waardevol om verder te kunnen groeien

We hebben je hulp nodig op:
Op zondag tot en met vrijdag in de ochtend van 08.45 tot 11.00 uur
Op zondag, maandag, woensdag en donderdag, 's middags van 13.30 tot 15.30 uur

Dit werk kunnen we alleen doen onder de zegende leiding van onze God en Vader, daarom starten de teams iedere ochtend om 8.30 uur met een dagopening.

Medewerkers voor het kinderprogramma van de New Wine Zomerconferentie
Tijdens de New Wine Zomerconferentie verwachten we op het kinderterrein De Vesting ruim 1500 kinderen die we met elkaar een onvergetelijke week willen bezorgen. Van deze 1500 zijn er bijna 1250 die komen voor de programmatenten. Met ongeveer 200 medewerkers willen we samen met de kinderen God aanbidden en genieten van de manier waarop God werkt in de kinderen van Zijn Koninkrijk.

Wat verwachten we van je?
Een medewerker programmatenten is de hele week werkzaam in één van de vijf programmatenten. Je bent samen met een daghulp en onder leiding van de tentleider verantwoordelijk voor een groepje van plusminus 15 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen in de grote kindertenten en zorgt voor rust in de groep.

Tijdens het programma
· Ben je minimaal 2 dagdelen per dag aan het werk.
· Doe je enthousiast mee en ben je een voorbeeld voor de kinderen.
· Zitten de kinderen tijdens de ochtend viering in hun eigen groepje bij het podium. Tijdens de werkjes zit je met je groepje bij één van de tafels.
· Mogen er geen foto’s gemaakt worden. Niet door de medewerkers maar ook niet door de ouders. Hiervoor is een speciale New Wine fotograaf op het terrein aanwezig.

Kids Ministry
Iedere ochtend en avond is er voor de kinderen de mogelijkheid om (alleen) naar één van de Ministry-medewerkers te gaan om te praten en voor zich te laten bidden. Ook de medewerkers zelf kunnen, als ze dat willen naar een Ministry medewerker gaan.

Na afloop van het programma
· Ruim je met elkaar de tent op
· Evalueer je met de groep en hoor je hoe het gegaan is en of er bijzonderheden zijn geweest. Feedback, tips en bemoediging zijn waardevol om verder te kunnen groeien.

Wanneer is je hulp nodig?

-Op zaterdagavond tijdens de inschrijving
-Zondag tot en met vrijdag, ’s ochtends van 08.45 tot 11.00 uur
-Zondag, maandag, woensdag en donderdag, ’s middags van 13.30 tot 15.30 uur
-Zondag, maandag, woensdag en donderdag in de Boulders en Cornerstone, maandag alleen in Solid Rock, 's avonds van 18.30 tot 20.45 uur.

Dit werk kunnen we alleen doen onder de zegende leiding van onze God en Vader, daarom starten de teams iedere ochtend om 8.30 uur met een dagopening.

 

Naar boven