Vele handen maken licht werk. Da's echt waar. Help jij mee tijdens en voorafgaand aan de New Wine Zomerconferentie. We hebben de actuele vacatures op een rij gezet. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Je kunt je ook aanmelden als vaste medewerker voor een team. Klik hier voor de opties

Loodgieter | Ben jij handig met water? Weet je hoe je water aan moet leggen op een terrein? Hoe je verstopte toiletten moet ontstoppen en ben je bereid je kennis toe te passen als loodgieter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken iemand die tijdens de conferentie aan de slag wil bij de technische dienst. Je hebt de keuze mee te draaien tijdens een shift (08.00 - 14.00 uur of 14.00 - 20.00 uur), je draait de ene dag 's ochtends en de andere dag 's middags/'s avonds. De andere keuze is dat je alleen de middagshift draait (omdat we 's ochtends al een loodgieter hebben). Zie jij dit zitten, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten! Dan zien we uit naar een leuke samenwerking en een mooie conferentie met jou. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Op- en afbouwmedewerkers | Heb jij tijd en help je mee de New Wine Zomerconferentie te realiseren? Wij kunnen je gebruiken! In de opbouwweek, van 15 – 19 juli, hebben we nog 20 aanpakkers nodig. Tijdens de afbouw, van 26 - 27 juli, nog 40, met name op de zaterdag.

Specifieke taken:
- we zoeken nog ervaren Manitou chauffeurs
- we zoeken een ploegleider logistiek en transport
- we zoeken nog een ICT-ers die verstand hebben van netwerken.

Voor eten wordt gezorgd en als je minimaal 4 dagen meewerkt aan de opbouw en/of afbouw, heb je gratis toegang tot de New Wine Zomerconferentie. Vragen en/of aanmelden: Klaas Hakvoort, 06–51618341, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We nemen contact op met je om af te stemmen.

Tentbouwers zaterdag 13 juli We willen heel graag op zaterdag 13 juli alvast op het terrein in Liempde een aantal tenten overeind zetten. Daarvoor zoeken we 20 sterke krachten die zin hebben een dagje flink de handen uit de mouwen te steken. Vragen en aanmelden: Jan Pieter Haan, 06–45355709, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medewerkers Centrale Meldpost | Wij zoeken centralisten voor NWZC19 die overzicht houden. Die kalm blijven in ongewone situaties. Via de radioverbindingen kunnen zij mensen op het terrein aansturen bij incidenten. Affiniteit met (professionele) hulpverlening heeft de voorkeur, maar is geen harde eis. Verder bedienen de centralisten de beveiligingscamera’s en maken zo nodig opnames bij calamiteiten. De bediening is redelijk eenvoudig aan te leren. We streven ernaar te werken met minimaal (abosluut minimum) 4 CP-medewerkers. De CP’er draait 6-uurs diensten, dus per dag zijn 4 mensen nodig, waarvan de nacht door security wordt gedraaid en de overige drie door medewerkers. Meld je zo snel mogelijk bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stewards | De stewards zijn de smeerolie tijdens de New Wine Zomerconferentie. Maar ... dan moeten ze er wel zijn. Ze zorgen voor veiligheid tijdens de conferentie, zijn een aanspreekpunt voor de gasten en houden bij voorkeur van werken in een gezellig team. Ze regelen het verkeer als het nodig is, maar doen ook andere soortgelijke klussen waardoor de boel op rolletjes loopt. Is dat iets voor jou? We zoeken medewerkers die minimaal 6 uur per dag beschikbaar zijn. Minimale leeftijd: 16, bij voorkeur 18 jaar. Het is hard werken, maar tegelijk ook genieten! Meld je direct aan als medewerker.

Twee artsen voor het EHBO-team | We zoeken voor het Ehbo-team nog twee artsen die bereid zijn om deel te nemen aan het team. Je hebt minimaal twee dagen dienst en minimaal één nacht. De nacht is een slaapdienst.
Je taken bestaan uit:

- spreekuur draaien, tweemaal per dag als je dienst hebt.
- onderzoeken of er behandeling en/of doorverwijzing nodig is. Er zijn op het terrein wat middelen aanwezig om te onderzoeken en te behandelen bij eerste hulp. 
- deelname aan de teamoverleggen.
Je krijgt assistentie van een ervaren EHBO-team en je kunt altijd overleggen met ervaren collega-artsen. Je rooster wordt in overleg met de andere artsen gemaakt. Meld je direct aan als medewerker.

Catering medewerkers (20x) gezocht + medewerkers voor snackbar "De Snelle Hap" (4x) | Ben jij die harde werker die het heel leuk vindt om maaltijden voor hongerige mensen te verzorgen? In de Medewerkerscatering serveer je aan de balie maaltijden in een team van 12 personen. Je houdt de tent netjes. Je ondersteunt de keukenploeg (snijwerk en afwas). In deze teams is het vooral heel erg gezellig! We werken in 3 shifts: ontbijt, lunch en diner. In onze snackbar "De Snelle Hap" werk je vooral tijdens de lunch en diner, omdat dan de friet en snacks, en natuurlijk ijs verkocht worden. Ben je vaardig achter de kassa, raak je niet meteen in paniek, dan is dit de plek voor jou. Leuk als je meedoet! Geef in je opgave even door of je voor de Medewerkerscatering of De Snelle Hap komt. Voor info, bel met Jan Willem Westendorp, 06-48076746.

Locatiebeheerders | Locatiebeheerders zijn het smeermiddel tijdens de New Wine Zomerconferentie. Het zijn de vrolijke gezichten die je verwelkomen bij de vieringen, de mensen die fietsen verplaatsen, de mensen die je aanspreken op (on)veilig gedrag. Het zijn ook de helden die alle seminartenten vooraf openen, én sluiten als iedereen nog napraat bij de tent of caravan. Uitdagend, fysiek soms best pittig, niet altijd gewaardeerd maar voor elkaar: keihard nodig. Het is vooral een dankbare taak. Gericht op de ander en de organisatie. Herken jij je hierin en wil ja naast het goede ontvangen ook vooral delen. Meld je dan hier aan en kies om te delen in het Koninkrijk als Locatiebeheerder. Meld je direct aan als medewerker.

Daghulpen voor het kinderprogramma van de New Wine Zomerconferentie: per dagdeel 100-150 vrijwilligers nodig | Tijdens de Zomerconferentie van New Wine verwachten we in de tien kindertenten op het kinderterrein De Vesting ruim 1500 kinderen. Met ongeveer 200 medewerkers willen we genieten van de manier waarop God werkt in deze kinderen van Zijn Koninkrijk en samen met hen God aanbidden en plezier beleven. Er zijn 200 medewerkers om ruim 1500 kinderen een onvergetelijke week te bezorgen en toch is dat te weinig om de kinderen de aandacht te geven die ze nodig hebben. We hebben per dagdeel ook nog ongeveer 100 tot 150 zogeheten daghulpen nodig.

Wat wordt er van je verwacht?
Als daghulp ben je één of twee dagdelen van de week werkzaam in één van de vijf programmatenten of in één van de drie crèchetenten. In de programmatenten ben je samen met een medewerker en onder leiding van een tentleider verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorg je voor rust in de groep. In de crèchetenten help je bij de verzorging van de allerkleinsten.
We hebben je hulp nodig in alle tenten met uitzondering van de Parelstenten, waar kinderen met speciale aandacht extra zorg krijgen.

Wanneer hebben we hulp nodig?

Op zondag zondag tot en met vrijdag in de ochtend van 08.45 tot 11.00 uur. 
Op zondag, maandag, woensdag en donderdag, 's middags van 13.30 tot 15.30 uur.
Op zondag, maandag, woensdag en donderdag (Boulders en Cornerstone), op maandag (Solid Rock), ’s avonds van 18.30 tot 20.45 uur.

Hoe meld je je aan?
Als je je nog niet hebt aangemeld, kun je dat doen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houd er rekening mee dat je als ouder automatisch al voor een dagdeel wordt ingedeeld bij aanmelding.

Medewerkers crèchetenten | Tijdens de Zomerconferentie van New Wine verwachten we op het kinderterrein de Vesting ruim 1500 kinderen waarvan ruim 200 in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. Met ongeveer 20 medewerkers willen we in de drie crèchetenten samen met de kinderen genieten van de manier waarop God werkt in de kinderen van Zijn Koninkrijk.

Wat verwachten we van je:
-Een medewerker crèchetenten houdt van kleine kinderen en hun ouders en is de hele week werkzaam in één van de drie crèchetenten.
-Je bent samen met de daghulpen en onder leiding van een tentleider verantwoordelijk voor de jongste bezoekers van de New Wine Zomerconferentie. Samen met het team geef je de kinderen een liefdevolle en veilige plek,
je geeft ze aandacht en vertrouwen, zingt, leest voor en je knuffelt en verzorgt ze.

Tijdens het programma:
-Liggen, kruipen, lopen en spelen de kinderen in een beschermde omgeving.
-Mogen er geen foto’s van de kinderen gemaakt worden door de medewerkers; maar ook niet door de ouders. Hiervoor is een speciale New Wine fotograaf op het terrein aanwezig.

Na afloop van het programma:
-Ruim je met elkaar de tent op
-Evalueer je met de groep en hoor je hoe het gegaan is en of er bijzonderheden zijn geweest. Feedback, tips en bemoediging zijn waardevol om verder te kunnen groeien

We hebben je hulp nodig op:
Op zondag tot en met vrijdag in de ochtend van 08.45 tot 11.00 uur
Op zondag, maandag, woensdag en donderdag, 's middags van 13.30 tot 15.30 uur

Dit werk kunnen we alleen doen onder de zegende leiding van onze God en Vader, daarom starten de teams iedere ochtend om 8.30 uur met een dagopening. 
Meld je direct aan als medewerker.

Medewerkers voor het kinderprogramma van de New Wine Zomerconferentie | Tijdens de New Wine Zomerconferentie verwachten we op het kinderterrein De Vesting ruim 1500 kinderen die we met elkaar een onvergetelijke week willen bezorgen. Van deze 1500 zijn er bijna 1250 die komen voor de programmatenten. Met ongeveer 200 medewerkers willen we samen met de kinderen God aanbidden en genieten van de manier waarop God werkt in de kinderen van Zijn Koninkrijk.

Wat verwachten we van je?
Een medewerker programmatenten is de hele week werkzaam in één van de vijf programmatenten. Je bent samen met een daghulp en onder leiding van de tentleider verantwoordelijk voor een groepje van plusminus 15 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen in de grote kindertenten en zorgt voor rust in de groep.

Tijdens het programma
· Ben je minimaal 2 dagdelen per dag aan het werk.
· Doe je enthousiast mee en ben je een voorbeeld voor de kinderen.
· Zitten de kinderen tijdens de ochtend viering in hun eigen groepje bij het podium. Tijdens de werkjes zit je met je groepje bij één van de tafels.
· Mogen er geen foto’s gemaakt worden. Niet door de medewerkers maar ook niet door de ouders. Hiervoor is een speciale New Wine fotograaf op het terrein aanwezig.

Kids Ministry
Iedere ochtend en avond is er voor de kinderen de mogelijkheid om (alleen) naar één van de Ministry-medewerkers te gaan om te praten en voor zich te laten bidden. Ook de medewerkers zelf kunnen, als ze dat willen naar een Ministry medewerker gaan.

Na afloop van het programma
· Ruim je met elkaar de tent op
· Evalueer je met de groep en hoor je hoe het gegaan is en of er bijzonderheden zijn geweest. Feedback, tips en bemoediging zijn waardevol om verder te kunnen groeien.

Wanneer is je hulp nodig?

-Op zaterdagavond tijdens de inschrijving
-Zondag tot en met vrijdag, ’s ochtends van 08.45 tot 11.00 uur
-Zondag, maandag, woensdag en donderdag, ’s middags van 13.30 tot 15.30 uur
-Zondag, maandag, woensdag en donderdag in de Boulders en Cornerstone, maandag alleen in Solid Rock, 's avonds van 18.30 tot 20.45 uur.

Dit werk kunnen we alleen doen onder de zegende leiding van onze God en Vader, daarom starten de teams iedere ochtend om 8.30 uur met een dagopening.
Meld je direct aan als medewerker.

 

Naar boven