Vele handen maken licht werk. Da's echt waar. Help jij mee tijdens en voorafgaand aan de New Wine Zomerconferentie.
We hebben hieronder de actuele vacatures op een rij gezet. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt je ook aanmelden als vaste medewerker voor een team. Klik hier voor de uitleg en opties

Gezocht: gastheer/vrouw en teamleider voor The Movement

Dit team zoekt nog  een aantal enthousiaste mensen. Je taak is om de gasten (predikanten, sprekers, bestuur, teamleiders etc.) te verwelkomen in The Movement-tent en zonodig de weg te wijzen.

Je verzorgt het ontbijt en de lunch in de tent. Gastvrijheid, flexibiliteit, verbinden zijn belangrijke aspecten van je taak.
Ook zoeken we een teamleider voor The Movement. Je loopt dan mee met Florine Pilon en neemt na verloop van de tijd het stokje over. Meer informatie? Bel Florine Pilon 06 33756697 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gezocht: tentleider Beautiful Brickies (de tent voor 5 en 6-jarigen)

Een tentleider bij de Kids is een man/vrouw met liefde voor God, passie voor kinderen en kan hen plezier, veiligheid en liefde geven. Hij/zij bereidt met het tentteam het programma voor (inhoudelijk, sport & spel, creatief) en is verantwoordelijk voor alles wat er tijdens de NWZC20 in de tent gebeurt. Hij/zij stuurt het tentteam en de medewerkers aan, vindt het niet erg om hard te werken en kan beslissingen te nemen. Bovenal weet een tentleider zich in dienst van de almachtige God en vertrouwt hij/zij op Zijn trouw en hulp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezocht: crècheleider (Small Stones)

We zoeken een leider voor de Small Stones, de crèche voor 1-jarige kinderen. Als tentleider bij de crèche houd je van God en heb je een hart vol liefde voor de jongste kinderen tijdens de New Wine Zomerconferentie 2020. Samen met de medewerkers zorg je ervoor dat de kids zich veilig en geliefd voelen en dat ze plezier hebben. Je maakt je tent op orde en je coördineert als leidinggevende alles wat in de crèche gebeurt. Je werkt mee in de crèche en bent klankbord voor de ouders. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezocht: tentteamleden voor Cobblestones (3/4-jarigen) en Solid Rock (basisschoolgroep 3/4)

Een tentteamlid bij het kinderprogramma is een man/vrouw met liefde voor God, passie voor kinderen en kan hen plezier, veiligheid en liefde geven. Samen met de tentleider bereid je het programma voor. In de ochtend is dat een inhoudelijk programma nav het (deel)thema. Er is een bijbelverhaal, aanbidding (door muziekband), een sketch en verwerking in groepjes (praten, knutselen, spel). De middag staat in het teken van sport/spel en creativiteit. Je organiseert met je team diverse (buiten) sportactiviteiten en verzint creatieve verwerkingsvormen. Soms is er een avond met een voorstelling. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden zodat de kids een gave week hebben en de medewerkers hun groepje goed kunnen leiden. Je begeleidt een groepje medewerkers. Je evalueert met hen de dag, bidt en bemoedigt hen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezocht: tentteamleden voor Parels Next (voor tieners met speciale aandacht)

Een tentteamlid bij de Parels-Next is een man/vrouw met liefde voor God, passie voor kinderen met speciale behoeften en kan hen plezier, veiligheid en liefde geven. Samen met de tentleider bereid je het programma voor. In de ochtend is dit een inhoudelijk programma, in de middag een sportief en creatief programma. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Naar boven