Los van alle benodigde medewerkers voor de diverse onderdelen tijdens de New Wine Zomerconferentie, zoeken we ook specifieke talenten. Lees hieronder eens mee. Iets voor jou?

 

Medewerker Manitou

Voor zowel de opbouw als de afbouw zijn wij op zoek naar mensen met ervaring op een Manitou (ervaring op een trekker is daarbij mooi meegenomen). Wij zoeken twee of drie mensen die de hele week van de opbouw en twee dagen bij de afbouw ons team willen versterken. Een geldig heftruck certificaat is hierbij verplicht! Verlopen certificaten of alleen veel ervaring kunnen wij helaas niet aannemen, i.v.m. de eisen die worden gesteld.
Wanneer je je beschikbaar stelt, neem je gratis deel aan de conferentie en kun je, indien gewenst, tegen medewerkerstarief mee-eten. Tijdens de op- en afbouw zorgen wij voor eten! Ben jij degene die deze ervaring heeft, graag wil integreren in een fantastisch opbouwteam en ben je beschikbaar op de aangegeven tijden, neem dan gerust contact met op. Wij zien uit naar een leuke samenwerking!

Teamleider Communicatie

Je stuurt een aantal specialisten aan op het brede terrein van communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om content voor de site, flyers en posters. Zorg voor sociale mediakanalen (Facebook, Twitter, Instagram),  programma-overzicht, perscontacten, standaardiseren en bewaken van de huisstijl. 

Tentleiders voor Solid Rock (groep 3 & 4) en Little Rocks (2-3 jarigen)

Als tentleider bereid je samen met jouw tentteam het programma voor de kinderen van jullie voor. Tijdens de conferentieweek ben jij als tentleider verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de tent en zorgt dat alles verloopt volgens plan. 

De uitvoerende taken rusten vooral op je tentteam. Samen zorg je voor een geweldige ervaring voor de kinderen en ben je aanspreekpunt voor ouders. In elke tent is ook een band en is er kidsministry. Jij zorgt als spin in het web dat de communicatie tussen alle belanghebbenden goed verloopt. 
Alle kindertenten hebben een tentleider en samen met hen en de teamleiders kinderwerk komen we geregeld bij elkaar in het voortraject. Tijdens de conferentie hebben we dagelijks een meeting. Je staat er dus niet alleen voor en je mag op ons allen rekenen! Sta jij stevig in je schoenen, heb je passie voor kinderen & medewerkers? Sta je in de kracht van de Geest om het koninkrijk een beetje meer vorm te geven? Dan zoeken wij jou als teamplager en organisator.

Team EHBO

Voor het team EHBO zoeken we vier artsen, vier verpleegkundigen en vier  EHBO'ers/Verpleegkundigen. We werken in drie shifts (8.00-13.00 uur; 12.45-18.00 uur en 17.45-23.00 uur). 's Nachts is er een oproep shift voor de verpleegkundigen.

Videomakers en -editors / vloggers 

Je bent in staat om voorafgaand aan en tijdens de New Wine Zomerconferentie aansprekende, korte video’s te maken. Het kan gaan om teasers, introductie van sprekers, sfeerimpressies, dagjournaals e.d. De video’s worden onder meer gebruikt op de website en via sociale media.

(Assistent) teamleider Locatiebeheer

Je ondersteunt de teamleider Locatiebeheer en bent bereid te overwegen de huidige teamleider op te volgen. Locatiebeheer heeft aan de ene kant tot doel om gastheer/-vrouw te zijn te zijn van een tent/locatie en aan de andere kant ben je de beheerder van de locatie. Een gastheer/-vrouw is eerste aanspreekpunt voor de huurders of aanspreekpunt voor de sprekers. Hij/zij zorgt ervoor dat huurders en sprekers zich welkom voelen en dat ze worden gefacilliteerd om te doen waarvoor ze komen. De rol van beheer omvat het op orde houden van de tent, zorgen voor de opening en sluiting (ook bij calamiteiten) en zorgen voor faciliteiten.

Coördinator advertenties, reclame en sponsoring

De New Wine-organisatie heeft voor de zomerconferentie meer inkomsten nodig dan de deelnemersbijdrage en verkopen tijdens de conferentie. We proberen dat in te zamelen door verschillende manieren van sponsoring en moderne reclame. In deze functie ben jij degene die zoekt naar mogelijkheden, legt contacten en ontwikkelt kaders voor de komende jaren. 

Geïnteresseerd in een functie? Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven