Alle medewerkers van de New Wine Zomerconferentie hebben voortaan gratis toegang tot de conferentie. Ze betalen alleen, als ze met de auto komen, 16 euro voor parkeren. Ook kunnen ze met hun naasten tegen betaling genieten van een aangeboden ontbijt, lunch en avondmaaltijd tijdens de conferentieweek.

Dat is in een notendop gevat de belangrijkste samenvatting van de nieuwe medewerkersregeling die deze maand is vastgesteld door het kernteam. Doel daarvan is een gezonde balans te houden tussen de kosten van de conferentie en het tegelijkertijd aantrekkelijk houden voor mensen om enthousiast medewerker te worden. Een New Wine Zomerconferentie is namelijk niet haalbaar zonder belangeloze inzet van deze honderden medewerkers. Daar wil New Wine zorgvuldig mee omgaan en deze inzet wil de organisatie zeker belonen. Voor alle conferentiemedewerkers geldt dus dat de toegang tot de conferentie gratis is. Zij hoeven ook geen boekingskosten te betalen. Wel wordt een bijdrage van 16 euro gevraagd voor een parkeerkaart. Verder is het mogelijk tegen betaling van 70 euro de hele week gebruik te maken van de ontbijt en lunchfaciliteiten en krijg je als medewerker iedere avond een maaltijd. Van deze optie kunnen ook aangemelde familieleden -tegen betaling- gebruik maken.

Alle medewerkerstaken staan HIER keurig opgesomd. Via diezelfde pagina kun je je ook gelijk aanmelden. Je leest er ook uitleg over wat je kunt doen als je vooral als reguliere conferentiebezoeker komt, maar tevens een kleine taak wilt oppakken. Voor deze groep vrijwilligers geldt de regeling niet. Dit gezien de geringe omvang van zulke taken.

medewerkers

Naar boven