Evenementenmanager Klaas Koelewijn van de New Wine Zomerconferentie heeft per 1 maart het stokje overgedragen aan Cock van der Brugge.

Klaas was sinds augustus 2018 de manager van de Zomerconferentie en wist de organisatie naar een volgend niveau te tillen. Onder zijn leiding kijken we terug op een mooie conferentie in de zomer van 2019. Het bestuur van New Wine en Klaas zijn er helaas niet in geslaagd de samenwerking voor een nog langere termijn vorm te geven.
 
Beiden hebben daarom eind december in goed overleg afgesproken dat Klaas zijn werkzaamheden voor de komende conferentie per 1 maart 2020 zal beëindigen. En dat hij tot die tijd zorg draagt voor een soepele overdracht aan zijn opvolger Cock van der Brugge. Dat is inmiddels naar ieders tevredenheid gebeurd. Daar zijn we dankbaar voor, de voorbereidingen voor de zomerconferentie komende zomer zijn namelijk in volle gang. Het aantal aanmeldingen van deelnemers én medewerkers verloopt voorspoedig tot op heden.
De laatste taak van Klaas betreft de organisatie van de New Wine Winterconferentie, deze week op 6 en 7 maart, daarna legt hij ook die rol neer.
 
Oude bekende
Het bestuur is blij dat in de persoon van Cock van der Brugge een tijdelijke oplossing is gevonden voor de Zomerconferentie. Cock is een oude bekende van New Wine. Hij heeft de conferenties van 2004 tot en met 2006 en van 2015 tot en met 2018 geleid en weet als geen ander hoe je de New Wine Zomerconferentie tot een succes kan maken. De procedure voor een nieuwe evenementenmanager zal binnen afzienbare tijd starten. 'Het succes hangt natuurlijk niet van mij af', benadrukt Cock. 'Ten eerste zijn we afhankelijk van God. We leveren een bijdrage aan Gods werk hier op aarde. We zijn een instrument in Zijn hand. Niets meer, maar ook niets minder. Daarnaast heeft Klaas een heel goed team achtergelaten met heldere afspraken en procedures. Daar is hij beter in dan ik en daar ben ik heel dankbaar voor. We gaan er weer tegenaan en ik heb er alle vertrouwen in dat we met de vele enthousiaste en getalenteerde medewerkers een mooie conferentie kunnen aanbieden.'

Naar boven