20190724 EL Dorpsplein IMG 0897Er wordt hard gewerkt aan de fysieke organisatie van de New Wine NEXT-conferentie deze zomer in Liempde van donderdag 22 tot en met zondag 25 juli. Het programma is uitsluitend voor tieners (13 t/m 17 jaar)  en hun jeugdleiders. Zij zullen met elkaar kamperen op een afgesloten terrein van landgoed Velder, waar normaal gesproken ook de New Wine Zomerconferentie plaats heeft, waar NEXT een vast onderdeel van is. 

Zoals inmiddels bekend zal de fysieke Zomerconferentie voor volwassenen en kinderen in andere vorm zijn. Hiervoor wordt wegens de coronacrisis een digitale variant ontwikkeld met een optie voor daggasten/Tiny Wines. Er is bewust gekozen voor de tieners fysiek een evenement op touw te zetten. Omdat we geloven dat tieners het extra hard nodig hebben om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan hun geloof en hun relatie met God.

Daarbij geldt wel: alles is nog onder voorbehoud van toestemming van de autoriteiten. 

De conferentie heeft iets van een kamp: er zal een uitdagend en gevarieerd programma aangeboden worden met toffe sprekers en de NEXT Band. Er komt ook voldoende ruimte voor sport en de lounge blijft de plek om te chillen. Omdat deze opzet anders is dan anders wordt via de kerken gevraagd de tieners (12 t/m 17 jaar) met hun jeugdleiders als groep op te geven, zodat de benodigde veiligheid en toezicht geboden kan worden. De jeugdleider wordt gevraagd om hun groep zoveel mogelijk voor 1 april aan te melden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je mail de groepsnaam en contactgegevens van het aanspreekpunt. Op die manier kunnen we de namen van de groepen in het aanmeldformulier zetten, zodat de tieners die groep kunnen aanklikken als zij zich aanmelden.

De kosten voor dit complete weekend inclusief maaltijden bedragen waarschijnlijk 199 euro. Mocht het evenement toch niet doorgaan, dan hoef je uiteraard niets te betalen. Houd onze communicatiekanalen (website/sociale media) in de gaten voor de laatste informatie. 

Download hier een brief die je in je kerk kunt verspreiden over het NEXT-event

 

Naar boven