Heb jij een verhaal dat je met ons wilt delen over wat God in jouw leven deed tijdens de conferentie? Of wat naar aanleiding van de conferentie gebeurde? Wij horen het graag. Wellicht kunnen we het gebruiken ter bemoediging van elkaar! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Hoe Elly teruggestuurd werd naar haar evangelisatiewerk
  Elly de Lange-Sterk keerde terug naar de straat om te evangeliseren, terwijl ze eigenlijk wilde afbouwen. Tijdens de New Wine Zomerconferentie maakte God haar ondubbelzinnig duidelijk dat ze door moest gaan. Ze stuurde ons haar verhaal.

 • Geja genas tijdens #NWZC17 van doofheid en innerlijke pijn
  Tijdens de New Wine Zomerconferentie 2017 werd Geja de Rooij genezen van doofheid aan haar rechteroor. Nog belangrijker vindt ze de innerlijke genezing die ze mocht ervaren: “Ik voelde me bevestigd door God en bevrijd van alle nare gedachten over mezelf.”
 • 'Mijn lichaam beefde, opeens sprak ik in tongen'
  Moe kwam ze op de New Wine Zomerconferentie. Alle energie had ze gebruikt bij het missionaire werk dat ze doet. Hillie van Dijk kwam niet met een speciale vraag of probleem bij God, maar voelde wel dat het nodig was dat ze opgeladen werd voordat ze weer kon uitdelen.
 • 'Genezing is geweldig, maar ik heb liever dat mijn buren tot geloof komen'
  Hinke Braam heeft een bijzondere geschiedenis als het gaat om genezingen. Bij een New Wine avond wordt ze op wonderlijke wijze genezen van vreselijke pijn in haar rug. Ze vertelt er enthousiast over. Maar, mailt ze later, er is nog meer te vertellen over haar genezingsgeschiedenis. En daar wil ze eerlijk in zijn.

 • Hoe Merel haar genezingsproces beleeft (video)
  Merel kampt al jaren met een chronische darmziekte. Ze vertelt hoe ze God in haar ziekteproces betrekt.

 • Getuigenissen tijdens #NWZC18 (video)

 • 'Als ik opensta voor Hem, werkt Hij door mij heen'
  Juist toen Hanneke tijdens de New Wine Zomerconferentie de moed weer had gevonden om voor genezing te bidden voor haar zieke vriendin, kreeg ze bericht dat haar vriendin naar huis was gegaan om te gaan sterven. Daar stond ze. Met veel vragen en geen antwoorden. Maar dat is niet het hele verhaal.

 • Waarom Gerard besloot om toch naar voren te lopen
  ,,Laat mij maar lekker met rust. Ik zit hier goed’’, dacht Gerard Mazer, toen tijdens een avondviering van de New Wine Zomerconferentie de oproep klonk om naar voren te komen voor zalving en gebed. Dat liep echter anders.

 • Rijk in God (thema 2015)
  Vier mensen vertellen over hoe God hun leven veranderde tijdens de New Wine Zomerconferentie:

 • Meer zien van New Wine Zomerconferenties? Klik hier.
Naar boven