Over de Zomerconferentie 2022

Wat is de New Wine Zomerconferentie?

Elk jaar ontmoeten zesduizend christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

We hopen dat in 2022 de Zomerconferentie weer in Liempde plaats kan vinden van zaterdag 23 juli tot en met vrijdag 29 juli 2022. 

De locatie

Landgoed Velder

Het prachtige Landgoed Velder in het Brabantse Liempde is doorgaans onze vaste uitvalsbasis gedurende een week van de zomervakantie. Dat is doorgaans de week waarin alle basisscholen vrij zijn. Rond het evenemententerrein is volop ruimte om te kamperen. Als je daar niet van houdt, ben je ook als daggast welkom. Dit jaar is alles anders, maar daarover verderop meer.

Als New Wine-organisatie stimuleren we je van harte om elkaar tijdens de conferentie ‘aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk’. Want dat is onze visie. Meer daarover lees je hier. Het verloop van de week kenmerkt zich door dagelijkse samenkomsten, seminars en workshops met Nederlandse en internationale sprekers (inclusief vertaling). Daarnaast zijn er ontspannende programma’s met muziek, theater en cabaret.

Bekijk een sfeerimpressie van de New Wine Zomerconferentie 2018

Programma

Van jong tot oud

Deze Zomerconferentie heeft programma’s voor kinderen, jongeren op de middelbare school (Next) jongvolwassen (Generation, 18 tot en met 25 jaar) en volwassenen. Dagelijks zijn er vieringen en worden er diverse seminars aangeboden. Tijdens de ochtend- en avondvieringen staan steeds drie elementen centraal:

  • Aanbidding via het zingen van liederen onder leiding van een professionele band.
  • Onderwijs van een spreker uit binnen- of buitenland
  • Persoonlijk gebed (ministry). Na afloop van bijeenkomsten is er voor iedereen de mogelijkheid om persoonlijk gebed te vragen en te ontvangen.