Overzicht van taken en teams

Gelukkig zijn er al veel medewerkers gevonden voor de diverse teams. We zoeken nog:

stand 8-7-2022:

Opbouw- en afbouwwerk
Voordat de conferentie kan beginnen is er al veel werk verzet. Er zijn diverse teams bij het opbouwen; hekken, elektra, ict, terrein, sanitair en water, logistiek en magazijn en tentinrichting. Voor meer informatie over deze taken, klik hier.

Nog nodig:

Kinderwerk
Je bent samen met een andere medewerker en onder leiding van de tentleider verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorgt voor rust in de groep. Je doet enthousiast mee met het programma en bent een voorbeeld voor de kinderen. Meer over taken en functie-inhoud lees je hier.

Nog nodig:

Steward Wil jij het visitekaartje van New Wine zijn? Ben je service verlenend en proactief? Houd je daarnaast je hoofd koel bij calamiteiten? Altijd al met een geel hesje willen rondlopen?  Dan zijn we op zoek naar jou om te helpen als steward bij de zomerconferentie in 2022. Je werkt in een shift van 4-6 uur per dag.

Nog nodig: 5 stewards!

Beamer Tijdens een samenkomst of seminar het projecteren van liederen of teksten. Bijvoorkeur heb je ervaring als met het bedienen van een beamer, je bent stressbestendig en kan snel schakelen.

Nog nodig: 1 beamist voor de Celebrationtent

BHV-er Dit is geen medewerkerstaak, maar een vrijwillige taak naast je medewerker of deelnemer zijn.
Ben jij in het bezit van een geldig BHV-certificaat en zou je bij calamiteiten willen helpen, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Categorie:

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Zin in een feestje?

Voor het kinderwerk zijn er voor iedere tent per leeftijdscategorie medewerkers nodig. Wil je weten wat jij kunt doen? Of heb je meer informatie nodig? Mail dan naar bart.burggraaf@new-wine.nl

Lees verder »

Gezocht: Kampeercoördinator

De kampeercoördinator is in de aanloop naar de Zomerconferentie verantwoordelijk voor de indeling en toewijzing van de kampeerterreinen aan de deelnemende groepen van de Zomerconferentie. Hij/zij is voorafgaand aan de Zomerconferentie de contactpersoon vanuit de organisatie naar de kwartiermakers van de groepen die als groep een plek krijgen op de

Lees verder »