Overzicht van taken en teams

Kinderwerk Je bent samen met een andere medewerker en onder leiding van de tentleider verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 12 kinderen. Je geeft de kinderen aandacht en vertrouwen en zorgt voor rust in de groep. Je doet enthousiast mee met het programma en bent een voorbeeld voor de kinderen. Meer over taken en functie-inhoud lees je hier.

Opbouw- en afbouwwerk Voordat de conferentie kan beginnen is er al veel werk verzet. Er zijn diverse teams bij het opbouwen; hekken, elektra, ict, terrein, sanitair en water, logistiek en magazijn en tentinrichting. Voor meer informatie over deze taken, klik hier.

Centralist Als medewerker centrale meldkamer (centralist) maak je deel uit van een team van circa 4 personen. Je zorgt ervoor dat alle binnenkomende alarmmeldingen, openings- en sluitverzoeken correct worden ontvangen, geanalyseerd en verwerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze meldingen goed afgehandeld worden en er adequaat op gereageerd wordt. Bij calamiteiten hou jij je hoofd koel.

Steward Wil jij het visitekaartje van New Wine zijn? Ben je service verlenend en proactief? Houd je daarnaast je hoofd koel bij calamiteiten? Altijd al met een geel hesje willen rondlopen?  Dan zijn we op zoek naar jou om te helpen als steward bij de zomerconferentie in 2022. Je werkt in een shift van 4-6 uur per dag.

Beamer Tijdens een samenkomst of seminar het projecteren van liederen of teksten. Bijvoorkeur heb je ervaring als met het bedienen van een beamer, je bent stressbestendig en kan snel schakelen.

Poort Samen met je team ben je het eerste aanspreekpunt voor diegene die naar de conferentie komen. Je bent het eerste contact voor de deelnemers, voor de sprekers en musici, voor de medewerkers en voor de catering en leveranciers: dus voor iedereen die naar de conferentie komt.
Je bent vriendelijk, gastvrij, je kan snel schakelen en kan zelfstandig werken. Je werkt in een shift van 4-6 uur per dag.

Servicepunt Voor alle vragen die deelnemers kunnen hebben, komen ze bij het Servicepunt, maar ook voor het opladen van hun telefoon ed. Je bent servicegericht, vriendelijk en behulpzaam. Je werkt in een shift van 4-6 uur per dag.

Locatiebeheer
Openen van alle tenten, zoals de Celebrationtent, seminar tenten ed
– Tijdens de dienst letten op veiligheid (vrij blijven looppaden)
– Helpen bij praktische zaken als ventilatie, watervoorziening, indien nodig
– afsluiten tenten aan het eind van de dag
– Aanspreekpunt productie en beveiliging

Locatiebeheer NEXT
Bij de start van de conferentie
– Zorgen dat alle spullen in de juiste tenten terechtkomen
– Praktische hulp waar nodig
Tijdens de conferentie
– Aansturen jeugdleiders bij het openen van de tenten
– Tijdens de dienst letten op veiligheid (vrij blijven looppaden)
– Zorgen dat materialen (o.a. laptop/beamer) op tijd klaar staan in de seminartenten, indien nodig
– Helpen bij praktische zaken als ventilatie, watervoorziening, indien nodig
– (Coördineren) afsluiten tenten aan het eind van de dag
– Afsluiten terrein en overdragen aan beveiliging (evt. samen met lounge)
– Aanspreekpunt productie en beveiliging

Aan het eind van de conferentie
– Coördineren opruimen en afbraak

Medewerker EHBO
Wil je ook meedraaien in het leukste team van New Wine?
Je bent dienstbaar bezig voor bezoekers en medewerkers met kleine en grote problemen op medisch gebied, van splinters en blaren tot wat ernstigere aandoeningen. We werken altijd in tweetallen (een EHBO-er en een verpleegkundige) en hebben een arts stand-by. Een dienst duurt 6 uur, er zijn 3 diensten per dag en ’s nachts is er altijd een verpleegkundige telefonisch bereikbaar.

Eisen:
Mensen met een EHBO diploma en ervaring.
Verpleegkundigen met BIG-registratie
Artsen die in het team mee willen draaien samen met andere artsen.
Meer info: Yvonne Hakvoort, yvonne.hakvoort@new-wine.nl

BHV-er Dit is geen medewerkerstaak, maar een vrijwillige taak naast je medewerker of deelnemer zijn.
Ben jij in het bezit van een geldig BHV-certificaat en zou je bij calamiteiten willen helpen, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Categorie:

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Avondviering

Bart Visser opent de conferentie en leidt het Thema United in.

Gezocht: een kok

Voor de New-Wine Zomerconferentie zijn we op zoek naar een kok!Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het koken (pre) dan wel

Generation

Zonder jouw hulp geen Generation! 🤝 We zijn druk bezig met de plannen voor de komende Zomerconferentie, en daar kunnen we wel wat hulp bij

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Zaterdag 23 juli

Zondag 24 juli

Maandag 25 juli

Dinsdag 26 juli

Woensdag 27 juli

Donderdag 28 juli

Vrijdag 29 juli